SERPİL İŞKİL İÇİN TÖREN DÜZENLENDİ

SERPİL İŞKİL İÇİN TÖREN DÜZENLENDİ

2 yıldır Ankara Numune Hastanesi'nde kolon kanseri nedeniyle kemoterapi gören Serpil İşkil, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

A+A-

İşkil için tören düzenlendi. İşkil'in cenazesi Tabakhane Mahallesi Güven Sokak'taki evinden alınarak Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirilerek burada tören düzenlendi. Törende konuşan İlçe Emniyet Müdür Vekili Abdurrahman Mangan, "22 yıldır teşkilatımıza hizmet veren ve aramızdan ayrılarak ebedi istirahatgahına uğurladığımız kıymetli Serpil İşkil için toplanmış bulunuyoruz. Yaklaşık 2 yıl önce başlayan rahatsızlığı nedeniyle bugün aramızdan ayrılarak ebediyete uğurladığımız Sepil İşkil’ın vefatı bizi derinden üzmüştür. Kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum” dedi.
Kaymakam Ali Katırcı ise, “Değerli bir kardeşimizi kaybetmekten dolayı Kaymakamlık personelimiz olarak başta ben ve bütün arkadaşlarımız çok hüzünlüyüz, üzüntülüyüz. Emniyet teşkilatımız da aynı hüznü aynı üzüntüyü taşıyor. Ondan memnun olduğumuzu Allah'ın da ondan razı olmasını temenni ediyoruz. Allah rahmet eylesin” diye konuştu.
Tören esnasında Serpil İşkil’in kardeşleri gözyaşlarını tutamadı. Baba Erdal İşkil ise güçlükle ayakta durabildi.Konuşmaların ardından yapılan dua ve alınan helalıktan sonra İşkil'in tabutu ilçe Emniyet Müdürlüğü'nden alınarak Tabakhane Camii'ne götürüldü.

serpil-iskil-icin-toren-duzenlendi.JPGserpil-iskil-icin-toren-duzenlendi-001.JPGserpil-iskil-icin-toren-duzenlendi-002.JPGserpil-iskil-icin-toren-duzenlendi-003.JPGserpil-iskil-icin-toren-duzenlendi-004.JPGserpil-iskil-icin-toren-duzenlendi-005.JPGserpil-iskil-icin-toren-duzenlendi-006.JPGserpil-iskil-icin-toren-duzenlendi-007.JPGserpil-iskil-icin-toren-duzenlendi-008.JPGserpil-iskil-icin-toren-duzenlendi-009.JPGserpil-iskil-icin-toren-duzenlendi-010.JPGserpil-iskil-icin-toren-duzenlendi-011.JPGserpil-iskil-icin-toren-duzenlendi-012.JPGserpil-iskil-icin-toren-duzenlendi-013.JPGserpil-iskil-icin-toren-duzenlendi-014.JPGserpil-iskil-icin-toren-duzenlendi-015.JPGserpil-iskil-icin-toren-duzenlendi-016.JPGserpil-iskil-icin-toren-duzenlendi-017.JPGserpil-iskil-icin-toren-duzenlendi-018.JPGserpil-iskil-icin-toren-duzenlendi-019.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.