Serkan Kenanoğlu Memleket Partisi Bafra İlçe Başkanı Oldu

Serkan Kenanoğlu Memleket Partisi Bafra İlçe Başkanı Oldu

Memleket Partisi Bafra İlçe Başkanlığının 1.olağanüstü kongresi Beşyol Yaşardoğu Caddesindeki parti binasında gerçekleştirildi.

A+A-

Memleket Partisi Bafra İlçe Başkanlığının 1.olağanüstü kongresi Beşyol Yaşardoğu Caddesindeki parti binasında gerçekleştirildi.

Yapılan kongre ile oyların tamamını alan Serkan Kenanoğlu Memleket Partisi Bafra İlçe Başkanı oldu.
Kongre divan seçimi ile başladı. Divan Başkanlığına Memleket Partisi Samsun İl Başkanı Recep Kılıç, yardımcılıklarına ise Memleket Partisi Atakum İlçe Başkanı Burhan Sevinç, Memleket Partisi İlkadım İlçe Başkanı Rüstem Kara seçildi.
Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından Divan Başkanı Memleket Partisi Samsun İl Başkanı Recep Kılıç yaptığı konuşmada,’’ Memleket Partisi Bafra İlçe Başkanlığının yapılan 1.olağanüstü kongresi ile Memleket Partisi Bafra İlçe Başkanı seçilen Serkan Kenanoğlu ve yönetimini tebrik ediyoruz.’’dedi.
Memleket Partisi Bafra İlçe Başkanı seçilen Serkan Kenanoğlu ise yaptığı konuşmada,’’ Memleket Partisi 17 Mayıs 2021 tarihinde Muharrem İnce liderliğinde kurulan Türk siyasi partisidir. Parti tüzüğüne göre resmî kısaltması “Memleket” şeklindedir. Parti logosunun temasını oluşturan yuvarlak döngü; aile, ülke, ulus, birlik ve beraberlik demektir. Bu döngünün birbirinden bağımsız spiraller şeklinde oluşması huzuru, enerjiyi ve mutluluğu ifade etmektedir. Bu spirallerin her biri Türkiye Cumhuriyeti’nin yedi coğrafi bölgesini, nokta ikonları ise yedi bölge insanını eşit şekilde temsil etmektedir. Logodaki mavi renginin temsil ettiği barış ve özgürlük değerleri tüm insanların eşitliğini ifade etmektedir. Logonun ortasında iyiliğe ve güzelliğe dair ortak duyguları temsil etmesi için nazar boncuğu bulunmaktadır. Genel anlamda parti logosu, kültürel ve geleneksel bağlarla binlerce yıldır nakış misali birbiri içine geçmiş, birbirine kenetlenmiş Türkiye’yi anlatmaktadır. Memleket Partisi, Muharrem İnce tarafından 4 Eylül 2020’de başlatılan Memleket Hareketi’nin devamıdır. ‘’diyerek sözlerini tamamladı.
Yapılan 1.oğlağanüstü kongre ile Memleket Partisi Bafra İlçe Başkanlığının yönetimi şu isimlerden oluştu.
Başkan: Serkan Kenanoğlu
Yönetim Kurulu Asil Üyeler :
Osman Akbaş, Recep Albayrak, Eren Ay, Sabiha Demirsoy, Metin Dere, Nizamettin Dursun, Bekir Kılıç, Ender Koparan, Kemal Metin, Leyla Sönmez, Eda Söylemez,  Semih Üstün, Erkan Yazıcı, Celalettin Yılmaz, Sinem Yiğit, Hacıbey Yiğit
Yönetim Kurulu Yedek Üyeler :
Berati Bestil, Ziya Sert, Suat Erdil, Muhammet Ali Yıldız, Zafer Kıyıcı, Gökhan Kılıç, Selim Bektaş
Kongreye ayrıca Memleket Partisi Samsun İl Başkan Yardımcısı Uğur Demirsoy,  Memleket Partisi Samsun İl Sekreteri Av.Murat Ahıshalı, Memleket Partisi İl Yönetimi ile çok sayıda partili katıldı.

1-20221024101945.jpg2-20221024101945.jpg3-938.jpg4-653.jpg7-224.jpg8-157.jpg9-116.jpg10-117.jpg11-081.jpg12-057.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.