ŞENOCAK ‘’ŞEHİT NURLANMIŞ GAZİ ONURLANMIŞ ASKERDİR’’

ŞENOCAK ‘’ŞEHİT NURLANMIŞ GAZİ ONURLANMIŞ ASKERDİR’’

Ak Parti Bafra Belediye Başkan A. Adayı Av. Kemal Şenocak ziyaretleri kapsamında Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanı Rahmi Şahinile bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

A+A-

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanı Rahmi Şahin ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti.

Ak Parti Bafra Belediye Başkan A. Adayı Av. Kemal Şenocak ise Şehit nurlanmış gazi onurlanmış 
askerdir diyerek  duygularını belirtti.

Av.Şenocak,"Gazisi kahramanlıklarla dolu olan Türk Silahlı Kuvvetleri inançlı, kararlı ruhu ve üstün disiplin anlayışı ile dünya ordularına örnek teşkil etmekte ve onun kahramanlık abidesi olan Gaziler bu ülke ve millete hain bakan gözler önünde bir abide gibi dimdik durmaktadır.

Aynı zamanda Türk Silahlı Kuvvetlerinin göz bebeği kahraman gaziler, geçmişle gelecek arasındaki canlı tarihin aynaları ve devletine sadakati ilke benimseyen, çelikten yapılmış birer kale konumundadır.

Yüce dinimizin vatan savunmasında canını veren aziz şehitlerimize ve canlarını vermekten imtina etmeyen kahraman gazilerimize gereken önemi vererek onlara yüce makamlar sunmuştur. Şehit nurlanmış, gazi onurlanmış askerdir." dedi

‘’-sehit-nurlanmis-gazi-onurlanmis--askerdir’’-1.jpg ‘’-sehit-nurlanmis-gazi-onurlanmis--askerdir’’-2.jpg ‘’-sehit-nurlanmis-gazi-onurlanmis--askerdir’’.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.