Semiz’den, Ziraat Odası Başkanı Tosuner’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Semiz’den, Ziraat Odası Başkanı Tosuner’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Ak Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Av. İbrahim Semiz, geçtiğimiz günlerde Bafra Ziraat Odası Başkanlığına seçilen Osman Tosuner ve yönetimine hayırlın olsun ziyaretinde bulundu.

A+A-

Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner ve yönetimi tarafından karşılanan, Ak Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Av. İbrahim Semiz’e, Ziraat Odası yönetimi tarafından tam destek sözü verildi.

Bafra’nın gerçekten yerel bir Adaya, yerel bir Milletvekiline ihtiyacının var olduğunu söyleyen, Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner, “Av. İbrahim Semiz bey, bizleri yakinen tanıyan biridir. Bizler isteriz ki, Ak Parti’den yerel bir aday çıksın, yerel bir milletvekilimiz olsun, tabi ki bu bir seçim sürecidir. Taktiri önce Allah’a sonra ise Halka bırakmak gereklidir” dedi.

Ak Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Av. İbrahim Semiz ise, “Bafra Ovasının bir tarım kenti olduğunu herkes bilmektedir. Tarımın ve çiftçinin ana durağı olan Ziraat Odası Başkanlığına seçilen Osman Tosuner ve yönetimine görevlerinde başarılar dilerim. Bu bir seçimdir, mevcut olan başkan adayı, ya da aday olan kişi, oylar ile belirlenir ve yeni ya da eski başkan seçilir.  Osman Tosuner Başkanımıza tekrardan hayırlı olsun temennilerimi sunarım. Bizlerde bir genel seçime gireceğiz, Allah nasip ederse Milletimizi temsil edeceğiz. Bafra Ovasının tarımı konusunda Allah’ın izni ile Bafra Ziraat Odası ile ciddi çalışmalar yapacağız” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.