Semiz ve Akgül ailelerinin mutlu günü

Semiz ve Akgül ailelerinin mutlu günü

Av. Gamze Nur & Av.Ekrem Akgül Ömür Boyu Mutluluk İçin Birbirlerine  Evet Dediler

A+A-

Av. Gamze Nur & Av.Ekrem Akgül Ömür Boyu Mutluluk İçin Birbirlerine  Evet Dediler

Diyetisyen  Zübeyde – Durağan noteri, Ak Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz’in kızı Av.Gamze Nur ile Emriye-Aziz Akgül’ün oğlu Av.Ekrem Akgül mutluluk dolu yıllar için birilerine söz verip ‘’EVET’’ dediler.semiz-dugun.png
Genç çiftler Av. Gamze Nur & Av.Ekrem Akgül hayatlarının ışıltılı geçmesi dileğiyle meşaleler eşliğinde AYBELYA TATİL KÖYÜ Düğün Salonuna alkışlar arasında girdiler. 
Av. Gamze Nur & Av.Ekrem Akgül yapılan muhteşem nikah ve düğün merasimi ile duygulanan gözlerden akan damlalar altında ömür boyu mutluluğa doğru yelken açarak hayatlarını birleştirdiler.
Genç çiftler için   Nikah Merasimine geçildi. 
Nikahı Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mustafa Demir   hayırlı olsun dilekleri ile kıydı.
Nikah Şahitliklerini ise Ak Parti Samsun Milletvekilleri Yusuf Ziya Yılmaz, Fuat Köktaş, Av.Orhan Kırcalı, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, MHP Bafra ilçe Başkanı Barbaros Turna ,Ak Parti eski Samsun Milletvekili Mehmet Kurt, Ak Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı Haluk Bülbül yaptı.
Genç çiftler Av. Gamze Nur & Av.Ekrem Akgül daha sonra ise tatlı bir yaşam için düğün pastalarını kesip birbirlerine ikram ettiler.
Genç çiftleri tebrik etmek isteyen ve takısını takmak isteyen davetliler ise uzun kuyruk oluşturdular. 
Anı fotoğraflarının çekilmesinin ardından düğün merasimi sona erdi.
Düğüne ayrıca Bafra TSO Başkanı Serdal Sefa Kocabaş, Ak Parti Samsun İl Teşkilatı, Ak Parti Bafra ilçe teşkilatı, kadın kolları, gençlik kolları,  siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, iş insanları ile çok sayıda davetli katıldı.semiz-ve-akgul-ailelerinin-mutlu-gunu.pngsemiz-ve-akgul-ailelerinin-mutlu-gunu-001.pngsemiz-ve-akgul-ailelerinin-mutlu-gunu-002.pngsemiz-ve-akgul-ailelerinin-mutlu-gunu-003.pngsemiz-ve-akgul-ailelerinin-mutlu-gunu-004.pngsemiz-ve-akgul-ailelerinin-mutlu-gunu-005.pngsemiz-ve-akgul-ailelerinin-mutlu-gunu-006.pngsemiz-ve-akgul-ailelerinin-mutlu-gunu-007.pngsemiz-ve-akgul-ailelerinin-mutlu-gunu-008.pngsemiz-ve-akgul-ailelerinin-mutlu-gunu-009.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum