Selma Hacıoğlu dualar eşliğinde defnedildi

Selma Hacıoğlu dualar eşliğinde defnedildi

İstanbul Bafra Dernekler Federasyonu (BADEF) Başkanı Mustafa Hacıoğlu’nun eşi İstanbul Bafra Dernekler Federasyonu (BADEF) Kadın Kolları Başkanı Selma Hacıoğlu (47) tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

A+A-

Cenaze  cuma günü (Bugün) saat 11:00 da İstanbul beşyüz evler gasilhanesinde alınan helalliğin ardından İstanbul Cebeci mezarlığına getirildi. 

Burada alınan helalliğin ve kılınan  cenaze namazının ardından dualar eşliğinde defnedildi. 

Cenazeye Eski Bafra Kaymakamı ve Şişli Kaymakamı Ali Fuat TÜRKEL, İstanbul Bayrampaşa Kaymakamı Bafralı Dr. Soner Şenel, Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Platformu Genel Başkanı ASTAŞ HOLDİNG H. Kaya AŞCI, SAMKON Genel Başkanı Sezgin Gümüş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İstanbul Bafra Dernekler Federasyonuna (BADEF'e) bağlı Derneklerin Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, siyasi parti temsilcileri, Sivil Toplum Örgütü temsilcileri, iş insanları, Samsunlu, Bafralı, Alaçamlı, Yakakentli ve diğer İlçe Dernek Federasyon Başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı. 

Merhume Selma Hacıoğlu’na Allah’tan Rahmet, İstanbul Bafra Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Hacıoğlu’na ve Hacıoğlu Ailesine, Tüm sevenlerine sabırlar niyaz ediyoruz.

selma-hacioglu.jpgselma-hacioglu-cenaze-1.jpegselma-hacioglu-cenaze-2.jpegselma-hacioglu-cenaze-3.jpegselma-hacioglu-cenaze-4.jpegselma-hacioglu-cenaze-5.jpegselma-hacioglu-cenaze-6.jpegselma-hacioglu-cenaze-7.jpegselma-hacioglu-cenaze-8.jpegselma-hacioglu-cenaze-9.jpegselma-hacioglu-cenaze-10.jpegselma-hacioglu-cenaze-11.jpegselma-hacioglu-cenaze-12.jpegselma-hacioglu-cenaze-13.jpegselma-hacioglu-cenaze-14.jpegselma-hacioglu-cenaze-15.jpegselma-hacioglu-cenaze-16.jpegselma-hacioglu-cenaze-17.jpegselma-hacioglu-cenaze-18.jpegselma-hacioglu-cenaze-19.jpegselma-hacioglu-cenaze-20.jpegselma-hacioglu-cenaze-21.jpegselma-hacioglu-cenaze-22.jpegselma-hacioglu-cenaze-23.jpeg
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
20 Yorum