SELDE EŞİNİ KAYBEDEN DAMADINI KENDİ ELLERİYLE EVLENDİRDİ

SELDE EŞİNİ KAYBEDEN DAMADINI KENDİ ELLERİYLE EVLENDİRDİ

Samsun'da 3 Temmuz 2012'de meydana gelen sel felaketinde eşi ile 2 çocuğu ölen ve kendisi de yaralı olarak kurtarılan Murat Bütüner'i kaynanası tarafından evlendirildi.

A+A-

Samsun'da 3 Temmuz'da meydana gelen ve 12 kişinin hayatını kaybettiği sel felaketinde aracıyla sel sularına kapılarak eşi ile 2 çocuğu ölen ve kendisi de yaralı olarak kurtarılan Murat Bütüner'i, kaynanası Zülfiye Yarar (63), tarafından komşusunun kızıyla evlendirildi. Damadının evlenmek zorunda olduğu için evlendirdiğini söyleyen kaynana Zülfiye Yarar, "Kızım öldü. Geride torunum var. Olmak zorundaydı ve oldu. Oğlumu evlendirdim. İnşallah iyi olur. Gelinimizde iyi, oğlumuzda iyi. Gelini ben buldum. Oğluma ve ailemize bu yakışır dedim. Zaten uzun süredir tanıdığım birisiydi. Bir daha yabancıyla uğraşmayalım torunuma oğluma iyi bakar dedim ve evlendirdim" dedi.
Sel felaketi sırasında yanlarında olmadığı için hayatta kalan 16 yaşındaki oğlu Kerem ile birlikte çok yalnızlık çektiğini söyleyen 35 yaşındaki Murat Bütüner ise "Ailemi kaybettikten sonra yalnızlık çektim. Eve geldim ev boştu. Bu yaşadıklarım anlatılmaz bir durum. Ben 16 yıllık evliydim. Eve geldiğim zaman eşimin karşıma çıkmasını ve evin kalabalık olmasını seviyordum. Eşimi kaybettikten sonra 2-3 ay yalnızlığa alışamadım. Sürekli kaçtım evden. Kendimi dışarılara attım. Allah'ım kimsenin başına vermesin. Annemden Allah razı olsun. Beni oğlu yerine koyarak yardımcı oldu. Annem, 'illaki evleneceksin oğlum. Ben senin arkada değil önündeyim' dedi. Bende anneme 'Ben bu hayata alışamadım sen ne dersen o olacak anne' dedim. Oda 'sabır et oğlum' dedi. Sonra aradan zaman geçtikten sonra tanıdığı birisini bularak bana da 'sana bu yakışır oğlum' dedi. Bende tamam dedim. Gittik ve görüştük. Bir süre konuştuk ve birbirimizi tanıdık. İçimde korku vardı ama annemin ilgisinden dolayı o korku olmadı. Sade bir törenle aile arasında evlendik. Şimdiki eşimden Allah razı olsun. Bana bir yabancı gibi durmuyor. Başımdan geçen olayların hepsini biliyor. Oğluma da çok iyi bakıyor ve ilgileniyor. Allah ondan da razı olsun" diye konuştu.
Sel felaketinden eşini ve 2 çocuğunu kaybedip kendisi de yaralı kurtulan Murat Bütüner, yaklaşık bir hafta önce de Çarşamba'da ilçesi girişinde otomobiliyle kaza yaptığı ve yeni eşi Münire Bütüner (26) ile birlikte kazayı hafif yaralı olarak atlattıkları öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.