ŞEHİTTEN DUYGULANDIRAN  SORU?

ŞEHİTTEN DUYGULANDIRAN SORU?

Pençe-Kilit şehidinin arkadaşına sorduğu namaz sorusu yürek sızlattı.

A+A-

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde arazide kaydıktan sonra şehit düşen Serkan Taşcı'nın hafızlık arkadaşına sorduğu soru duygulandırdı. Bölgedeki kısıtlı imkanlar içerisinde namaz kıldığını söyleyen Taşcı'nın arkadaşına, "Abi namazları teyemmüm ile kılıyoruz da üzerimiz çok pisleniyor sıkıntı olmaz dimi, imkanlar kısıtlı çünkü." dediği mesaj ortaya çıktı.

Irak'ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde arazide kayarak düşmesi sonucu bir uzman çavuş şehit düştü.

"MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN"

Hakkari Valiliğinin resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "Irak'ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kilit Operasyonu'nda arazide kayarak düşmesi sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Serkan Taşcı'ya Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun" denildi.

NAMAZ SORUSU DUYGULANDIRDI

2 kız, 2 erkek çocuk sahibi olan 4 çocuklu Taşcı ailesinin en küçük çocuğu olan Şehit Taşçı'nın hafızlık arkadaşına attığı mesaj ise herkesi duygulandırdı. Şehit Taşçı'nın attığı mesajda, "Abi namazları teyemmüm ile kılıyoruz da üzerimiz çok pisleniyor sıkıntı olmaz dimi, imkanlar kısıtlı çünkü." ifadeleri yer aldı.

piyade-uzman-cavus-serkan-tasciya.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.