Şehit Şahan Sezer Kabri Başında Dualarla Anıldı

Şehit Şahan Sezer Kabri Başında Dualarla Anıldı

12 Ağustos 2017 tarihinde bölücü terör örgütü ile girilen çatışmada şehit olan Şahan Sezer şehadetinin 5 yılında mezarı başında anıldı.

A+A-

Batman ili Jandarma Komando Özel Harekat Tabur Komutanlığında görevini ifa ederken  12 Ağustos 2017 tarihinde Kozluk ilçesi Gümüşörgü köyü Acı tepe mevkiinde icra edilen operasyon esnasında bölücü terör örgütü mensupları tarafından tuzaklanan el yapımı patlayıcı maddenin infilak etmesi sonucu şehit olan J.Uzm.Onb.Şahan Sezer şehadetinin 5 yılında Bafra ilçesinin Çetinkaya Mahallesinde kabrinin başında dualarla anıldı.
Şehit J.Uzm.Onb.Şahan Sezer in anma programına Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı (Tügşav) Bafra Şube Başkanı Mümine Ersin, vakfın üyeleri, Bafra Din Görevlileri Derneği Başkanı Çetinkaya Mahallesi Cami imamı İsmail Hakkı Sipahi ve şehidin yakınları katıldı.
Vakfın fahri imamı Necattin Boyun ve Bafra Din Görevlileri Derneği Başkanı Çetinkaya Mahallesi Cami imamı İsmail Hakkı Sipahi hocaların okuduğu Yasini Şerif ve duanın ardından program sona erdi.sehit-sahan-sezer-kabri-basinda-dualarla-anildi-2.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.