ŞEHİT POLİS ERSİN POLİS HAFTASINDA MEZARI BAŞINDA ANILDI

ŞEHİT POLİS ERSİN POLİS HAFTASINDA MEZARI BAŞINDA ANILDI

Bingöl’de hain terör örgütü saldırısında şehit olan Bafralı polis memuru Salih Ersin Polis haftasında mezarı başında dualar ile anıldı.

A+A-

Bingöl Emniyet Müdürlüğünde görevini ifa ederken 06. Ekim 1986 tarihinde cephane taşıyan askeri araç konvoyuna eskortluk yaptıkları esnada bölücü terör örgütü mensuplarının hain saldırısı sonucu şehit olan polis memuru Salih Ersin 10 Nisan Polis haftası kapsamında  Bafra’nın Sarıkaya mahallesinde kabri başında dualarla anıldı.

Şehit Polis memuru Salih Ersin’in anma Bafra  Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği Başkanı Mümine Ersin, Bafra Kızılırmak Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Ahmet Yılmaz, Bafra Pazarcılar Odası Başkanı Hüseyin Topuz, derneğin üyeleri ve şehidin yakınları katıldı.

Şehit Ersin’in mezarı başında gerçekleşen programda Tahir ağa mescidi imamı Necattin Boyun (Bülbül hocanın okuduğu Yasin-i Şerifin ardından program dua ile sona erdi.

sehit-polis-ersin-polis-haftasinda-mezari-basinda-anildi-1.jpgsehit-polis-ersin-polis-haftasinda-mezari-basinda-anildi-2.jpgsehit-polis-ersin-polis-haftasinda-mezari-basinda-anildi-3.jpgsehit-polis-ersin-polis-haftasinda-mezari-basinda-anildi-4.jpgsehit-polis-ersin-polis-haftasinda-mezari-basinda-anildi-5.jpgsehit-polis-ersin-polis-haftasinda-mezari-basinda-anildi-6.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.