ŞEHİT NAYİM SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

ŞEHİT NAYİM SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Afyonkarahisar’da askeri cephanelikte meydana gelen patlamada şehit olan Astsubay Kıdemli Başçavuş Bedri Nayim, Samsun'da toprağa verildi.

A+A-

Şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Bedri Nayim, askeri uçakla Samsun-Çarşamba Havaalanı'na getirilen cenazesi, buradan ailesinin yaşadığı İlkadım ilçesi Cedit Mahallesi'ndeki evine götürüldü. Şehidin cenazesi, helallik alındıktan sonra Büyük Camii'ye getirildi. Şehidin cenazesi, İkindi namazının ardından kılınan cenaze namazının ardından defnedilmek üzere Kıranköy Mezarlığı'nda bulunan Askeri şehitlikte toprağa verildi.
Düzenlenen askeri törene Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, AK Parti Samsun Milletvekilleri Mustafa Demir, Çağatay Kılıç, Ahmet Yeni, MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Göktan, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, askeri ve mülki erkan, emniyet mensupları ile şehidin yakınları ve vatandaşlar katıldı.
Şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Bedri Nayim'in yakınları sinir krizleri geçirirken, yakınlarının feryatları yürekleri dağladı. Şehidin astsubay olan oğlu Yiğit Nayim, babasının tabutu başından ayrılmadı. Ayakta durmakta güçlük çeken şehidin eşi Birgül, annesi Nahice Nayim'i askeri personel ve ailesi teselli etti.
Şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Bedri Nayim'in tabutuna sarılan eşi Birgül Nayim, "Aşkım, seninle gurur duyuyorum. Seni çok seviyorum Aşkım' diyerek ağladı. Şehit bedri Nayim'in iki oğlu olan Yağız Hakkı ve astsubay olan oğlu Yiğit Nayim birbirlerine sarılarak teselli oldular.
Şehit Nayim'in cenazesi, Samsun Müftüsü Yrd. Doç. Dr. Hayrettin Öztürk'ün kıldırdığı cenaze namazından sonra Büyük Camii'nden defnedilmek üzere Kıranköy Mezarlığı'nda bulunan Askeri şehitliğe götürülerek dualar eşliğinde defnedildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.