Şehit J. Uzm. Çvş. Musa Bayrak Kabrinin Başında Dualarla Anıldı

Şehit J. Uzm. Çvş. Musa Bayrak Kabrinin Başında Dualarla Anıldı

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Bafra Şubesi, Koronavirüs salgını sebebiyle Mart ayından bu yana ara verdiği şehitlerin şehadet tarihlerinde kabirleri başında maske takarak ve sosyal mesafeyi koruyarak devam ediyor.

A+A-

Ağrı ili Doğubeyazıt İlçe Jandarma Komutanlığı’nda görevini ifa ederken 5 Haziran 2015 tarihinde kaçakçılara yönelik düzenlenen operasyon esnasında meydana gelen elim bir silah kazası sonucu şehit olan J. Uzm. Çvş. Musa Bayrak şehadetinin 5’inci yılında Bafra Şehitliği’nde kabrinin başında dualarla anıldı. 

Şehit J. Uzm. Çvş. Musa Bayrak’ın anma törenine Bafra İlçe Sosyal Hizmetler Müdürü Muzaffer Şahin, MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Bafra Şube Başkanı Mümine Ersin ve yönetim kurulu üyeleri, Ülkü Ocakları Vakfı Bafra İlçe Başkanı Kemal Şahin ve yönetim kurulu üyeleri, şehidin annesi babası ve yakınları katıldı.

Yavuz Selim Cami imamı Recep Yıldız hocanın okuduğu Yasin-i Şerif’in ardından program dua ile sona erdi. 

Şehit J. Uzm. Çvş. Musa Bayrak Kabrinin Başında Dualarla AnıldıŞehit J. Uzm. Çvş. Musa Bayrak Kabrinin Başında Dualarla AnıldıŞehit J. Uzm. Çvş. Musa Bayrak Kabrinin Başında Dualarla Anıldı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.