ŞEHİT EREN BÜLBÜL FUTBOL TURNUVASI DÜZENLENDİ

ŞEHİT EREN BÜLBÜL FUTBOL TURNUVASI DÜZENLENDİ

Alperen Ocakları Vakfı Samsun İl Başkanlığı tarafından Liseler Arası Şehit Eren Bülbül Futbol Turnuvası düzenlendi.

A+A-

Alperen Ocakları Vakfı Samsun İl Başkanlığı tarafından Liseler Arası Şehit Eren Bülbül Futbol Turnuvası düzenlendi.


Alperen Ocakları Samsun İl Başkanı Muhammed Furkan Taş,” Şehitlerimizin ismini yaşatmak onlara olan vefamızı göstermek, gençlerimize onları unutturmamak için bu organizasyonu gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun da dediği gibi '' Şehit vermekten daha acı birşey varsa o da şehit vermeye alıştırılmış bir toplum olmaktır. Alışmayacağız kinimizi her daim diri tutacağız. Unutulmamalıdır ki biz Alperenler Liderini ve Ağabeylerin Şehit vermiş bir hareketin mensuplarıyız. Ülkücü Hareket'in vefalı Liderinin evlatları olarak vefamızı yerine getirmenin gururunu yaşıyoruz. Şehitlik, yüce dinimizde peygamberlikten sonra en yüksek manevî mertebedir. Şehitlik, Hakk'a yürümenin en güzel şeklidir. İ'la-yı Kelimetullah için çıkılan kutlu bir yolculuğun şerefle noktalanmasıdır. Şehitlerine, Bayrağına namusuna sahip çıkacak şuurlu bir gençlik yetiştirmeyi kendimize şiar ediniyor. Vatan uğruna can vermiş bütün şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Liseler Arası Şehit Eren BÜLBÜL Futbol Turnuvası Final Maçımıza teşrif eden,İlkadım Belediye Başkanı Necattin DEMİRTAŞ'a, BBP Y.İ.K Üyesi ve Alperen Ocakları Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Mehmet KARABACAK'a, Alperen Ocakları Vakfı Genel Başkan Yardımcımız Ali Can KOCAMAN'a BBP Samsun İl Başkan Vekili Baki ÖZTÜRK'e İlkadım Belediyesi Spor Müdürü Hakan KARAMAN'a bizlerden desteğini esirgemeyen BBP Samsun İl Başkanımız Ünsal TOKUÇ'a,Bu anlamlı günde bizleri yalnız bırakmayan Şehitlerimiz Mümin ÇARKÇI, Muhammed Salih KANCA, Tayfun PEKEL, Atakan ARSLAN, Caner MAYENDAĞI, Gökhan VARDAĞLI'nın çok kıymetli aileleri başta olmak üzere dostluk ve kardeşlik timsali 12 Takımımıza teşekkür ediyor, Şehit Ersan SANCI takımımızı gönülden tebrik ediyorum”dedi.

whatsapp-image-2022-06-21-at-09-13-05-1-800x600.jpegwhatsapp-image-2022-06-21-at-09-13-05-800x600.jpegwhatsapp-image-2022-06-21-at-09-13-05-3-450x600.jpeg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.