Şehit Erdal Bolat Mtal Fark Yaratmaya Devam Ediyor

Şehit Erdal Bolat Mtal Fark Yaratmaya Devam Ediyor

Alaçam Şehit Erdal Bolat MTAL yürüttüğü ERASMUS+ çalışmaları ile ilçede adından söz ettirmeye devam ediyor.

A+A-

19-20-21 Kasım 2019 tarihlerinde Samsun Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde Samsun'da Akademi sistemiyle gerçekleştirilen eğitim faaliyeti sonucunda sertifika almaya hak kazananlara belgeleri verilmek üzere sertifika töreni düzenlenendi.

            İlçemiz liselerinden Şehit Erdal Bolat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bir Avrupa Birliği Erasmus+ projesi yürütmektedir. Avrupa Birliği tarafından yürütülen bir proje programı olan Erasmus+ KA101 Okul Eğitimi Personel Hareketliliği projeleri kapsamında 2018 yılı teklif çağrısı döneminde sunmuş oldukları proje 4019 proje başvurusu içerisinde 100 puanlık sistemde 91 puan alarak hibe desteği almaya hak kazanmış ve seçilen 166 proje içerisine girmiştir.

            Projenin konusu öğrenci devamsızlığının ve erken okul terkinin önlenmesidir.Yaklaşık 2 yıldır kurum bu projeyi yürütmektedir. Bu süreçte birçok faaliyet gerçekleştirdiler. Samsun Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile Samsun Akademi bünyesinde 3 günlük eğitim düzenlenmiştir. Gönüllü öğretmenlerin katıldığı kursta başarılı olanöğretmenlere belgeleri Okul MüdürüAbdulkerim AÇIKGÖZ tarafından verildi.

sehit-erdal-bolat-mt-8952b0716d44b5ae270c.jpg337.jpg

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.