Şehit Burak Perçin'de Bahar Şenliği

Şehit Burak Perçin'de Bahar Şenliği

Şehit Burak Perçin İlkokulu tarafından okul aile birliği bütçesine katkı sağlamak amacıyla okul bahçesinde bahar şenliği ve kermes düzenlendi.

A+A-

 Programa İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Yurduseven, Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Murat Bircan, okul ve kurum müdürleri katıldı. Okul Bahçesine kurulan Şişme Park, Trambolin ile öğrenciler gönüllerince eğlendiler. Okul Müdürü Hasan Uçar ve Okul Aile Birliği Başkanı Abdullah Yıldırım etkinliğe gelen misafirlerle bizzat ilgilendiler. Okul Müdürü Hasan Uçar Yapılan kermesten elde edilecek gelirle yeni açılan okulların ihtiyaçları için Okul Aile Birliği tarafından  kullanılacağını söyledi.

sehit-burak-percinde-bahar-senligi-murat-bircan.jpgsehit-burak-percinde-bahar-senligi-2.jpg

sehit-burak-percinde-bahar-senligis-001.jpegsehit-burak-percinde-bahar-senligifg-002.jpegsehit-burak-percinde-bahar-senligifffd-003.jpegsehit-burak-percinde-bahar-senligiff,-003.jpegsehit-burak-percinde-bahar-senligif-003.jpegsehit-burak-percinde-bahar-senligib-003.jpegsehit-burak-percinde-bahar-senligi3-002.jpegsehit-burak-percinde-bahar-senligi-002.jpeg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.