ŞEHİT AİLELERİNDEN 40. MEVLİD PROGRAMI

ŞEHİT AİLELERİNDEN 40. MEVLİD PROGRAMI

Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneğinin her ay geleneksel olarak düzenlediği ve bu ay 40. düzenlenen Mevlit programı bugün dernek binasında gerçekleşti.

A+A-

Katılımın oldukça yoğun olduğu manevi duyguların doruğa çıktığı mevlit programında duygusal anlar yaşandı.Çarşı cami imam hatibi Mehmet Zengin Çilhane cami imam hatibi Mustafa Pekdemir hoca, Bafra İmama Hatip Lisesi son sınıf öğrencisi Osman Güleryüz Kuranı Kerim Mevlidi Şerif ve İlahiler okudular.Programın sonunda dernek başkanı Mümine Ersin yaptığı konuşmada derneğimiz kurulduğundan bu güne kadar şehitlerimizin ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizin ruhlarına okuttuğumuz Mevlidi Şerif Ve Kuranı Kerim programının 40.gerçekleştirmenin mutluluğunu ve gururunu yaşamaktayız programımız derneğimiz var olduğu sürece kesintisiz olarak devam edecek.Derneğimizin her türlü faaliyetlerinde yanımızda bulunan ve desteklerini esirgemeyen mülki amirlerimize, sivil toplum örgütlerine, tüm halkımıza minnettarlığımızı ve şükranlarımızı yönetimim ve şahsım adına sunarım diyerek konuşmasını tamamladı. Program yapılan dua ve ikramla sona erdi.

 Programa; İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, Askerlik Şube Başkanı Per Yzb. Serkan Savaş, Asker Alma Kısım Amiri Per. KD. Bçvş. Yurdaer Karaca, Personel İşlem Kısım Amiri Per Üçvş. Murat Özkan, Büyük Birlik Partisi Bafra Belediye Başkan Adayı Serhat Murtezaoğlu, Bafra Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Eroğlu, Bafra Barış FM ve www.bafra55.net Genel Yayın Yönetmeni Nihat Kale, Bafra Orta Karadeniz Gazeteciler Derneği Başkan ve Altınova Gazetesi Sahibi Bilal Murtezaoğlu Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Sebahat Kurt, Şehit Aileleri ve Gaziler katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.