Şehit Ailelerinden 27. Kuran-ı Kerim ve Mevlit Programı

Şehit Ailelerinden 27. Kuran-ı Kerim ve Mevlit Programı

Bafra İlçesi Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği Tarafından her ay düzenli olarak yapılan Şehitlerin Ruhuna Kur'an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif'in 27. yapıldı.

A+A-

Samsun'un Bafra İlçesi Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği Tarafından her ay düzenli olarak yapılan Şehitlerin Ruhuna Kur'an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif'in 27. yapıldı.


Her ay düzenli olarak yapılan 27. Kur'an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif programına Bafra Askerlik Şubesi Başkanı Personel Üsteğmen Serkan Savaş, Astsubay Mustafa Özkan, AK Parti 24. Dönem Milletvekili Aday Adayı Zeynep Karagöl, Bafra Müftüsü Burhan Keleş, şehit aileleri ve yakınları katıldı.
Program Kur'an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif'in okunmasının ardından Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneğine maddi ve manevi destekleri olan AK Parti 24. Dönem Milletvekili Aday Adayı Zeynep Karagöl, Boch Bayi Türköz Ticaret Salim Türköz, Güven Ticaret Vestel Bayi Faruk Güven, Özgür AVM Yaşar Çölcü'ye plaket verildi.
Günün anlam ve önemi hakkında konuşma yapan AK Parti 24. Dönem Milletvekili Aday Adayı Zeynep Karagöl şu sözleri söyledi "Öncelikle her ay düzenlemiş olduğunuz Kur'an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif programına benide davet ettiğiniz için sizlere ayrıca teşekkür derim. Bugün buradayız ve bugün buradaysak şehitlerimize şükran  borçluyuz. Şahsıma layik gördüğünüz bu onur plaketini evimin baş köşesinde saklayacağım. Sizler için elimizden gelen herşeyi yapmaya hazırız”dedi.
Program konuşmaların ve plaket törenin ardından verilen ikramlarla son buldu.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.