Şehidimizin cenazesi Samsun'da

Şehidimizin cenazesi Samsun'da

Hain saldırı sonrası Şehit düşen Polis memuru Mustafa Öztürk'ün cenazesi Samsun'da.

A+A-

 İstanbul Beşiktaş'ta meydana gelen bombalı saldırıda şehit düşen 27 yaşındaki polis memuru Mustafa Öztürk'ün cenazesi memleketi Samsun'a getirildi. 
İstanbul Beşiktaş'ta meydana gelen patlamada şehit olan Samsunlu 2.5 yıllık polis memuru Mustafa Öztürk (27) için Samsun Çarşamba Havalimanı'nda karşılama töreni düzenlendi. Saat 23.15'de THY ait uçakla Samsun Çarşamba Havalimanı'na gelen şehit polisin cenazesine karşılamaya Samsun Valisi İbrahim Şahin, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ünsal Ağaoğlu, Samsun Emniyet Müdürlüğü Vedat Yavuz, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, OMÜ Rektörü Prof.Dr. Sait Bilgiç, şehit babası Ahmet Öztürk, şehidin polis okulu öğrencisi kardeşi Murat Öztürk ile şehit yakınları, emniyet mensupları, askeri erkan ile Samsun Beşiktaş Grubu ve vatandaşlar katıldı. Şehidin tabutu uçaktan alınarak polis mangasının omuzlarında cenaze aracına tekbir sesleri ve 'şehitler ölmez vatan bölünmez' sloganları ile götürüldü.Şehit cenazesi daha sonra toprağa verilmek üzere Çarşama ilçesine götürüldü.
Bekar olan şehit Öztürk’ün yarın Çarşamba ilçesi Rıdvanpaşa Camii’nde öğlen namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği öğrenildi.

sehidimizin-cenazesi-samsunda-bafra55.jpgsehidimizin-cenazesi-samsunda-bafra55-001.jpgsehidimizin-cenazesi-samsunda-bafra55-002.jpgsehidimizin-cenazesi-samsunda-bafra55-003.jpgsehidimizin-cenazesi-samsunda-bafra55-004.jpgsehidimizin-cenazesi-samsunda-bafra55-005.jpgsehidimizin-cenazesi-samsunda-bafra55-006.jpgsehidimizin-cenazesi-samsunda-bafra55-007.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.