Şehadet Belgesi’ni Başkan Topaloğlu Teslim Etti.

Şehadet Belgesi’ni Başkan Topaloğlu Teslim Etti.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, ilçenin Dereköy Mahallesinde yaşayan Şehit Hüseyin Aydın’ın Ailesini ziyaret etti.

A+A-

Ziyarette, İlçe Jandarma Komutanı Abdullah Tekelier, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Kuyu, Ak Parti İlçe Başkanı Av. İrfan Kalaycı ve İlçe Müftüsü Emin Patan da katıldı. İlçe Müftüsü Emin Patan Şehit Aydın için Kur'an-ı Kerim okudu ve tüm şehitler için dua edildi.

Duanın ardından 19 Mayıs Belediye Başkanı, Osman Topaloğlu ve İlçe Garnizon Komutanı Üsteğmen Abdullah Tekelier, Aydın’ın şehadet belgesini şehidin ailesine teslim etti.

Başkan Topaloğlu, yaptığı konuşmada, şehitliğin yüce bir mertebe olduğunu söyledi.

Vatanın bütünlüğü ve birliği için canlarını feda eden şehitlerin haklarının ödenemeyeceğini vurgulayan Başkan Topaloğlu, " Bizim görevimiz, şehitlerimizin emanetlerine sahip çıkmak ve korumaktır. Şehitlerimiz için vatanımızın bütünlüğü, birlik ve beraberliğimizi, bayrağımızın göklerde dalgalanmasını sağlayacağız. Aileleri de bize emanettir. Biz her zaman onların yanında olacağız. Şehidimiz Hüseyin Aydın’a ve tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum." dedi.

Şehit Hüseyin Aydın’ın Babası Hasan Aydın ise konuşmasında; ‘’ Şehadet Belgesini bizlere ulaştıran Belediye Başkanımıza ve Garnizon Komutanımıza teşekkür ediyorum.‘’ dedi.

sehadet-belgesi’ni-baskan-topaloglu-teslim-etti..JPGsehadet-belgesi’ni-baskan-topaloglu-teslim-etti.-001.JPG

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.