Seda ve Tolga  Ömür Boyu Mutluluğa Yelken Açtılar

Seda ve Tolga  Ömür Boyu Mutluluğa Yelken Açtılar

Fatma-Seydi Yılmaz’ın kızı  Bafra PAK-UN Finans Personeli Seda Yılmaz  ile, Kezban-Hasan Yıldız’ın oğlu BATU OTO KİRALAMA İşletmecisi Tolga Yıldız, mutluluk dolu yıllara yelken açtılar.

A+A-

Seda ve Tolga    mutluluk dolu yıllara doğru yelken açtılar.

Seda&Tolga    için Bafra ASIRLIK BÜYÜKPARK’ta rüya gibi bir nikah ve düğün  merasimi gerçekleştirildi.

Genç çiftler Seda&Tolga    hayatlarının ışıltılı geçmesi dileğiyle meşaleler eşliğinde Bafra ASIRLIK BÜYÜKPARK salonuna alkışlar arasında girdiler.  İlk danslarını yapan genç çiftler için   Nikah Merasimine geçildi.

Nikahı Bafra Belediyesi Nikah Memuru Fatih Türk hayırlı olsun dilekleri ile kıydı. Nikah Şahitliklerini ise İşinsanı Halis Kocaman ile bir hanımefendi yaptı.

Seda&Tolga daha sonra ise tatlı bir yaşam için düğün pastalarını kesip birbirlerine ikram ettiler. Genç çiftleri tebrik etmek isteyen ve takısını takmak isteyen davetliler ise uzun kuyruk oluşturdular.

Genç çiftler Seda&Tolga yapılan muhteşem nikah ve düğün merasimi ile duygulanan gözlerden akan damlalar altında ömür boyu mutluluğa doğru yelken açarak hayatlarını birleştirdiler.

Çalınan oyun havaları eşliğinde oyunlarını oynayan Seda&Tolga arkadaşları eşlik etti. Anı fotoğraflarının çekilmesinin ardından düğün merasimi sona erdi.

Düğüne Bafra PAKUN Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Durgun, PAKUN idarecileri  personeli ile  çok sayıda davetli katıldı.

seda-ve-tolga-omur-boyu-mutluluga-yelken-actilar.JPGseda-ve-tolga-omur-boyu-mutluluga-yelken-actilar-001.JPGseda-ve-tolga-omur-boyu-mutluluga-yelken-actilar-002.JPGseda-ve-tolga-omur-boyu-mutluluga-yelken-actilar-003.JPGseda-ve-tolga-omur-boyu-mutluluga-yelken-actilar-004.JPGseda-ve-tolga-omur-boyu-mutluluga-yelken-actilar-005.JPG

seda-ve-tolga-omur-boyu-mutluluga-yelken-actilar-006.JPG

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.