Sebahattin Özdemir Ziyaretlerde Bulundular

Sebahattin Özdemir Ziyaretlerde Bulundular

Yerel seçim çalışmaları kapsamında Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ve Cumhur İttifakı Ak Parti Havza Belediye Başkan Adayı Sebahattin Özdemir ziyaretlerde bulundular.

A+A-

Ziyaretler kapsamında Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ve Cumhur İttifakı Ak Parti Havza Belediye Başkan Adayı Sebahattin Özdemir ziyaretlerde 1. Etap Toki konutlarında seçmenler ile bir araya gelerek destek istediler.

Burada bir konuşma yapan MHP Havza İlçe Başkanı Uğur Sağlam ülkenin geleceği için yapılan ittifaka sonuna kadar sahip çıktıklarını belirterek; “Bizler ülkemizin geleceği için ortak hareket ediyoruz. Bu ittifak önce sizlerin gönlünde oluştu ve ittifaka hep birlikte sahip çıkacağız.” Dedi.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise 15 yılda Havza’ya önemli hizmetler yaptıklarını belirterek; “İlçe merkezimizde altyapı ve yol sorunu kalmadı. Doğalgaz ve  birçok hizmeti Havzamıza kazandırdık. İnşallah bu hizmetlerin daha fazlası için sizlerin desteği ile 31 Mart’ta Sebahattin Özdemir’e bayrağı devredeceğiz.” Dedi.

Cumhur İttifakı Ak Parti Havza Belediye Başkan Adayı Sebahattin Özdemir’de yapmış olduğu konuşmada ilçe için önemli projelere ve hizmetlere imza atmak adına aday olduklarını belirterek; “İlçemizin sorunlarını biliyoruz. En büyük sorunlarımızdan biri otopark. İnşallah bu sorunu Samsun Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte aşacağız. Ama daha önemlisi gençlerimize iş imkanı sağlayacak çalışmalarımız olacak. İlçemizin ekonomik anlamda gelişmesi ve kalkınması adına elimizi taşın altına koyacağız. Bunları yaparken bir taraftan da ilçemizin tarihi ve kültürel zenginliklerini öne çıkarmak için gerekli çalışmalara imza atacağız.” Dedi.

Konuşmaların ardından site sakinleri ile sohbet eden İkiz, Özdemir ve beraberindekiler site sakinlerinin taleplerini dinleyerek destek istediler.

sebahattin-ozdemir-ziyaretlerde-bulundular-1.jpg

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.