SEBAHATTİN ÖZDEMİR KIRSAL MAHALLELERİ ZİYARET ETTİ

SEBAHATTİN ÖZDEMİR KIRSAL MAHALLELERİ ZİYARET ETTİ

Cumhur İttifakı Ak Parti Havza Belediye Başkan Adayı Sebahattin Özdemir yerel seçim çalışmaları kapsamında kırsal mahalleleri ziyaret etti.

A+A-

Dereköy, Gidirli, Çiftlik ve Yağcımahmut mahalleleriniz ziyaret eden Özdemir ve beraberindekiler buralarda vatandaşlar ile sohbet ederek yerel seçimler için destek istediler.

Mahallelerde konuşan Ak Parti Havza İlçe Başkanı Kadir Kayan seçim süreci boyunca çalınmadık kapı bırakmadan çalışacaklarına değinerek; “ Ülkemizin bekası için Sayın Cumhurbaşkanımıza elimizden geldiğince destek vermeliyiz. Bununda yolu yüksek bir oy oranı. MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli milli şuur ile hareket ederek, birkaç koltuk yerine ülke bekası adına bizlere destek oldu. Sizlerde de aynı desteği bekliyoruz.” Dedi.

Cumhur İttifakı Ak Parti Havza Belediye Başkan Adayı Sebahattin Özdemir ise bu seçimlerin hem yerelde hem de genel de önemli olduğuna değinerek; “ Ülkemizin bekası için önemli bir seçim yaşamaktayız. Aynı zamanda Havza’nın  15 yılda almış olduğu hizmetlerin daha fazlasını alması için yüksek oy oranı ile seçimden zafer ile çıkmamız lazım.” Dedi.

Seçim gezileri esnasında yaşlı bir kadın ile sohbet eden Cumhur İttifakı Ak Parti Havza Belediye Başkan Adayı Sebahattin Özdemir yaşlı kadının evlatlarının hepsinin gurbette olduğunu belirtmesi üzerine; “İnşallah analarımızın gözlerinin yollarda kalmayacağı, göç sorunun çözüldüğü bir Havza için çalışacağız. Havza Organize Sanayi Bölgesinde ilk olarak istihdam oluşturulacak, daha sonra ise göçü durdurarak tersine göçü başlatmak en büyük hedeflerimizden.” Dedi.

sebahattin-ozdemir-kirsal-mahalleleri-ziyaret-etti-1.jpg  sebahattin-ozdemir-kirsal-mahalleleri-ziyaret-etti.jpg

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.