Başkan Halit Doğan: "Bafra'nın Hamit'i, Samsun'un Halit'i Oldu"

Samsun Büyükşehir Belediye (SBB) Başkanı Halit Doğan Başkanlık makamında Bafra55.Net habere özel açıklamalarda bulundu.

A+A-

Samsun Büyükşehir Belediye (SBB) Başkanı Halit Doğan Başkanlık makamında Bafra55.net habere özel açıklamalarda bulundu.

31  Mart 2024 tarihinde yapılan mahalli idareler seçimlerinde SBB Başkanı seçilen Halit Doğan ziyaretçilerini kabul etmeye devam ediyor.
Bafra55.Net Haber ve Barış Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kale ve ekibimizde Samsun Büyükşehir Belediye (SBB) Başkanı Halit Doğan’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini sundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Samsun Büyükşehir Belediye (SBB) Başkanı Halit Doğan Bafra55.Net Haber Genel Yayın Yönetmeni Abdullah Özdemir’e ise özel açıklamalarda bulundu.

Samsun Büyükşehir Belediye (SBB) Başkanı Halit Doğan yaptığı açıklamada; "SKM açılışlarında da söylediğimiz gibi Samsun iki nehir bir şehir. Yeşilırmak ve Kızılırmak'ın beslediği güzel bir şehir Samsun. Bu yüzden tüm ilçelerimizin bizim için kıymeti çok ayrı. Bu kıymetlerin hepsi Samsun'u oluşturuyor. Samsun'un her tarafı çok güzel bir potansiyele sahip. 
Bafra, 19 Mayıs Kuş Cennetiyle beraber şehrimizin en önemli destinasyon alanları. Şu anda Samsun'daki reklam panolarında dikkat ettiyseniz her tarafa Kızılırmak Deltası'nı, Vezirköprü kanyonunu koyduk ki insanlar oraları görmeye gidip Hem Bafra'mızın ekonomisine katkı sağlayıp hem de Samsun'u gezmiş ve öğrenmiş olsunlar diye. Dolayısıyla şehrimizin batı yakası da diğer yakaları gibi bizim için çok kıymetli. Şehrimizi büyütmek, ileriye taşımak arzusuyla yola çıktık. Bunun için çok alışıp gayret edeceğiz. Asla bize oy veren, oy vermeyen ayrımı yapmadığımız gibi bize yakın ya da bize uzak ilçe şehir ayrımı da yapmadan herkesi kucaklayarak yolumuza devam edeceğiz. Çünkü Samsunlu bize kucak açtı. Samsun 2 ayda tüm ilçeleriyle beraber bize çok yüksek bir oranda teveccüh gösterdi. Ben netice itibariyle bize destek veren vermeyen, bizleri bu görevle imtihanla görevlendiren tüm hemşerilerime şükranlarımı arz ediyorum. Seçim artık geride kaldı. Parti rozetlerimizi çıkardık ve yolumuza devam edeceğiz. İnsanlarımıza hizmet etmek, hayır duası almaktan başka bir derdimiz yok. 
Belediye Başkanlarımız, Ticaret Odası Başkanlarımız, Ticaret Borsası Başkanlarımız, Ziraat Odası Başkanlarımız ve tüm STK'larımız ile birlikte insanlarımıza hizmet etme gayreti içerisinde olacağız. Doğru işler yapalım, bütçelerimizi doğru bir şekilde insanımızın hizmetine sunalım ve neticesinde Samsun kazansın. Bafra'nın Hamit'i,  Samsun'un Halit'i olsun diye söylemiştik. Sağolsun Bafralı hemşerilemiz de bizi kırmadı. Bafra'da da Cumhur İttifakı ile yola devam etmiş oldular. Hem Bafra Belediye Başkanımıza hem de diğer belediye başkanlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah onlarla beraber şehrimize hizmet edeceğiz." şeklinde konuştu.

Başkan Doğan'dan Kapıkaya Müjdesi
" Arkadaşlarımıza gerekli talimatları verdim. Bafra'da Kapıkaya Fest'i sadece festival döneminde hareketli bir yer olmaktan çıkarıp orayı insanların sürekli gidip geldikleri uğrak bir alan haline getirmeyi planlıyoruz. Bununla ilgili orada ne yapabiliriz kısmını masaya yatırdık. Gördüğüm kadarıyla orada yatırım yapan arkadaşlarımız da var. Bu arkadaşlarımızın sayısını artırıp Kapıkaya Fest'i temiz, nezih haliyle senenin 12 ayı insanların ziyaret ettiği, yazın ve kışın ayrı güzelliklerini görebildiği bi yer haline getirmek durumundayız. Kapıkaya Fest'in olduğu dönemde de bu işi sadece Bafra Belediyesi'nin yapacağı bir iş olmaktan çıkarıp, Büyükşehir Belediyesi, Samsun Valiliği, İl Kültür Turizm Müdürlüğü olarak hep birlikte sahiplenip Bafra Belediyesi'nin yanında olarak Bafra'da daha fazla insan sirkülasyonu sağlayıp aynı zamanda da Samsun'un tanınmasını katkı sağlamalıyız. İnşallah Kapıkaya Fest'i bu yıldan başlamak suretiyle artırarak ziyaretçi sayısını aşmış olacağız." dedi.
Ziyaret anı fotoğraflarının çekiminden sonra sona erdi.

 

sbb-baskani-halit-dogandan-bafra55-net-habere-ozel-aciklamalar-001.pngsbb-baskani-halit-dogandan-bafra55-net-habere-ozel-aciklamalar-002.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.