SBB Başkan A.Adayı Osman Kaymak’tan Bafra55’e Ziyaret

SBB Başkan A.Adayı Osman Kaymak’tan Bafra55’e Ziyaret

AK Parti’den Samsun Büyükşehir Belediye Başkan A.Adayı olan Samsun Eski Valisi Osman Kaymak Bafra55.Net Haberi  ziyaret etti. 

A+A-

AK Parti’den Samsun Büyükşehir Belediye Başkan A.Adayı olan Samsun Eski Valisi Osman Kaymak Bafra55.Net Haberi  ziyaret etti. 
 

Samsun’da görev yaptığı süre içerisinde, Samsunspor’a verdiği destek ve halka kurduğu iyi ilişkiler nedeniyle Osman Baba olarak da anılan eski Samsun Valisi Osman Kaymak Bafra Barış Medya Grubu- Bafra55.Net Haber Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kale ve Bafra55.Net Haber Genel Yayın Yönetmeni Abdullah Özdemir’e adaylığı, Samsun sevgisi hakkında açıklamalarda bulundu. 
Ziyaret esnasında Bafra55.Net Haber stüdyosunda Genel Yayın Yönetmeni Abdullah Özdemir’in hazırlayıp sunduğu SEÇİME DOĞRU 2024 programında canlı yayına katılan AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan A.Adayı  Osman Kaymak yaptıkları seçim çalışmaları hakkında özel açıklamalar yaptı.
Kaymak,’’Görev sürem içerisinde birçok kez Bafra’ya geldim. Buranın mülki amirleri ile sivil toplum örgütleri ile iyi ilişkilerim oldu. Aday olup Başkan olduğumda Bafra ile Samsun arasındaki ilişkileri daha da kuvvetlendirecek, Bafra ile ilgili kararları Bafra halkı ile beraber vereceğim.” Bafra ziyaretleri kapsamında Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş ve yönetimi ile oldukça verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Kuruluş aşamasında yer aldığım Bafra OSB’nin son durumunu konuştuk, bütün arsaların tahsis edilmiş olduğunu görmekten mutlu oldum. İnşallah SBB Belediye Başkanı olursak bu çalışmalara devam edeceğiz. Kıymetli ev sahiplikleri için kendilerine teşekkür ediyorum. Samsun'umuz için değer üreten herkesle görüşerek, bu güzel şehrin mutlu ve müreffeh yarınları için ortak aklı birlikte oluşturacağız. Bunun için, hazırız-kararlıyız. Bafra ilçemizde ayrıca Muhtarlar Derneği'ni ziyaret ederek ilçemizin sorunlarını ilk ağızdan dinleyerek istişarelerde bulunduk."dedi.36-055.png35-054.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.