SASKİ Genel Müdürü Fatih Yıldız görevine başladı

SASKİ Genel Müdürü Fatih Yıldız görevine başladı

Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürlüğü görevine getirilen Fatih Yıldız, görevine başladı.

A+A-
SASKİ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) Su Arıtma Dairesi Başkanlığı görevinden SASKİ Genel Müdürlüğü görevine getirilen  Yıldız,  SASKİ personeliyle çok önemli altyapı çalışmalarına imza atacaklarını belirtti.

Kamil Demircioğlu’nun bıraktığı bayrağı daha da yükseklere çıkartmak için daha çok çalışacaklarını vurgulayan Yıldız, şunları kaydetti:

"Samsun'daki altyapı eksiklerini belirleyip en kısa zamanda çözüme kavuşturacağız. Karadeniz’in en büyük illerinden biri olan şehri layık olduğu yere taşımak bizim boynumuzun borcudur. Tek hedefimiz, SASKİ personeli ile daha güzel altyapı yatırımlarına imza atmaktır. Bunu da başaracağımıza inanıyorum. Yeter ki cenab-ı Allah bizi bu zor ve meşakkatli görevde utandırmasın."

Genel Müdür Yardımcıları Kemal Kaya ve Cihan Güller ile daire başkanları ve personelle tanışıp, her şeyin eskisinden çok daha güzel olacağını kaydeden Yıldız, çok işlerinin olduğunu, en kısa zamanda çalışmalara hız vereceklerini aktardı.

saski-genel-muduru-fatih-yildiz-gorevine-basladi-1.jpgbafra55net

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.