SARIGÜL ŞENLİĞİN 2.GÜNÜNDE SAMSUNLULARLA BİR ARAYA GELDİ

SARIGÜL ŞENLİĞİN 2.GÜNÜNDE SAMSUNLULARLA BİR ARAYA GELDİ

İstanbul'un en sevilen ve başarılı Belediye Başkanı Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül 6.Samsun Tanıtım Günlerine katıldı.

A+A-

Eyüp Feshane'ye girişinde büyük izdihama yol açan Sarıgül'e sarılmak isteyen vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu.

Kapı girişinde SAMKON Genel Başkanı H.Kaya Aşcı ve Yönetimin tam kadro karşıladığı Sarıgül gösterilen ilgi ve sevgi için şükranlarını sundu.

İlk olarak standları gezen Sarıgül'e Bafra Belediyesi standında  Bafra'nın meşhur Lokumu ve nokulu ikram edildi.

Stantların gezilmesinden sonra sahneye çıkarak mikrofonu eline alan Sarıgül,''Samsun'un yeri bir başkadır. Samsun Türkiye Cumhuriyetinin oluşumunda önemi olan bir yerdir. Onun için Samsunlu olmaktan her zaman gurur duyun. Çünki biz Samsunlulardan her zaman gurur duyduk.''dedi.

Konuşmadan sonra ise SAMKON Genel Başkanı ve ASTAŞ HOLDİNG Genel Başkan Yardımcısı H.Kaya Aşcı Bafra'da Merhum Babaları adına yaptırdıkları Bafra Şevket Aşcı Turizm Fakültesinin resmi önüne geldiklerinde Fakültenin yapım aşamasını Sarıgül'e anlattı.

Bunun üzerine Başkan Sarıgül,''Aşcı Ailesi Türkiye için bir kazançdır. ASTAŞ HOLDİNG Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşcı ve Başkan Yardımcısı, SAMKON Genel Başkanı H.Kaya Aşcı, kardeşleri, yönetimi İstanbulumuz ve Türkiyemiz için örnek  gösterilecek isimlerdir. Merhum Babaları adına Bafra İlçesine yaptırdıkları Şevket Aşcı Turizm Fakültesi için ayrıca gurur duydum.

Çünkü en iyi yatırım insana, gençliğe yapılan yatırımdır. Eğitime yapılan yatırımdır.

Bu fakültede eğitim görecek öğrenciler ileride bu ülkenin idarecileri olacaktır. Yüce Allah Aşcı Ailesinin birine,bin katsın.''dedi.

Övgü dolu sözler için SAMKON Genel Başkanı H.Kaya Aşcı ise Şişli Belediye Başkanı Sarıgül'e teşekkür etti.

Feshane çıkışında Bafra Kızılırmak Gazetesi Yazı İşleri  Müdürü Abdullah Özdemir'in,''Sayın Sarıgül bu kadar sevgiyi nasıl kazandınız,''sorusu üzerine,'' Ben bu zamana kadar çiğ yemedim. Karnım ağrımadı. Ben bugüne kadar hep helal süt emdim. Annemin ve Babamın hayır duasını aldım. Onlara layık bir evlat olmak için çalıştım. Tüm vatandaşlarımı aynı eşitlikle görüyorum. İnsanları seviyorum.''diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.