Sarıcaoğlu, “İlk gün heyecanı ile yolumuza devam ediyoruz“

Sarıcaoğlu, “İlk gün heyecanı ile yolumuza devam ediyoruz“

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu; "Türk siyasi tarihine hizmetleri ile damga vuran AK Parti’nin 22’nci kuruluş yıldönümü kutlu olsun” dedi.

A+A-

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu; "Türk siyasi tarihine hizmetleri ile damga vuran AK Parti’nin 22’nci kuruluş yıldönümü kutlu olsun” dedi.

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, AK Parti’nin Kuruluş Yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Sarıcaoğlu, her alanda güçlü bir Türkiye hedefiyle kurulan AK Parti’nin bugün de aynı şevk ve heyecanla yoluna devam ettiğini belirtti. Sarıcaoğlu, “Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde 22. yılını kutlayan AK Parti kurulduğu günden bu yana ülkemizde umudun ve başarının adı olmuştur. “ diye konuştu.

AK Parti, hayata geçirdiği yenilik ve icraatlar ile Türkiye’de hizmet destanları yazdığını ifade eden Sarıcaoğlu, “ Milletimizle birlikte büyük ve güçlü, Türkiye şiarıyla yürümeye devam ediyoruz. Millet ile gönül bağı kurarak onların teveccühüne mazhar olan Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile tüm yol arkadaşlarına şahsım ve ilçem adına minnet ve şükranlarımı sunuyorum. AK Parti’nin kuruluş yıl dönümünün ülkemiz ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum." dedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, ilk günkü heyecan ve aşkla görevlerinin başında olduklarını söyleyen Sarıcaoğlu, yaklaşık 10 yıllık bir Belediye Başkanlığı döneminde Kavak’ta da birçok proje ve hizmetleri halkla buluşturduklarını bundan sonra da buluşturmaya devam edeceklerini belirti. Sarıcaoğlu şöyle devam etti:

'Çıktığımız bu kutlu yolda Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet ilkeleriyle azim, gayret ve kararlılıkla asla sapmadan yürüdük. Kavak’ta da halkımızla birlikte el ele, gönül gönüle görevimizi sürdürüyoruz. Başkanlığımız sürecince kültür, spor, eğitim, turizm alanlarında birçok proje ve yatırımı ilçemize kazandırdık. Bundan sonra da kazandırmaya devam edeceğiz. Halka Hizmet, Hakk’a Hizmet anlayışıyla mesai kavramı gözetmeden çalışarak ilçemizi daha yaşanılabilir, daha konforlu ve daha düzenli bir hale getirmek için canla başla çalışıyoruz. Hizmet için çıktığımız bu kutlu yolda önce millet diyerek hizmetten hizmete, yatırımdan yatırıma koşmaya devam edeceğiz. Her şey Kavak için. Her şey Türkiye için.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.