Sandıkçı'dan MHP'ye ziyaret

Sandıkçı'dan MHP'ye ziyaret

Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, ''Hep birlikte Canik'i daha ileriye taşıyacağız'' dedi.

A+A-

Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, AK Parti İlçe Başkanı Ercan Eler ile birlikte, MHP Canik İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti. MHP İlçe Başkanı Ahmet Aydın ile bir süre sohbet ederek, birlik ve beraberlik mesajları verildi.

 

Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, AK Parti İlçe Başkanı Ercan Eler ve teşkilat üyeleri ile birlikte MHP Canik İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti.

 

Ziyarette konuşan Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, ''Cumhur İttifakı çerçevesinde liderlerimizin milletimizin bekası için gösterdikleri duruş bizim açımızdan çok önemlidir. Bu bir seçim ittifakı değildir. MHP'nin vereceği destek ile Canik'te seçimi kazanarak, hizmet yolculuğumuza devam edeceğiz. Hep birlikte Canik'i daha ileriye taşıyacağız. MHP İlçe Başkanımız Ahmet Aydın ve MHP'li kardeşlerimize samimiyetlerinden dolayı teşekkür ediyorum'' dedi.

 

MHP İlçe Başkanı Ahmet Aydın ise Cumhur İttifakı'nın gerektiği şekilde seçim çalışmalarını sürdüreceklerini belirterek, İbrahim Sandıkçı'nın yanında olduklarını ifade etti.

 

Ziyaretin ardından her iki parti üyeleri birlikte fotoğraf çekindi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.