Sandıkçı; İhtiyacı olan vatandaşlarımızın yanındayız

Sandıkçı; İhtiyacı olan vatandaşlarımızın yanındayız

Sandıkçı, “İnsanlarımızın huzuru, mutluluğu için, insana yatırım, insan ihtiyaçlarına dönük çalışmalarımız her zaman devam edecek…

A+A-

Canik Belediyesi birçok alanda olduğu gibi sosyal belediyecilikte de örnek olmaya devam ediyor. Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Canik Belediyesi olarak kurduğumuz Sosyal Yardım Hizmetleri Birimi ile bölgemizde yaşayan yetim çocuklarımızdan, yaşlı vatandaşlarımıza, engelli vatandaşlarımızdan, yalnız yaşayan bakıma muhtaç ihtiyaç sahibi her kesime ulaşmaya, onların yüreklerine dokunmaya çalışıyoruz” dedi.

Amatör ruhla profesyonel hizmetler içerisindeyiz

Sandıkçı, “Tüm bu yardım çalışmalarını yaparken amatör ruhu kaybetmemekle beraber ailelerimizi yakından takip etme ve ihtiyaçları hızla giderme noktasında profesyonel olarak da e-belediye sisteminde yer alan sosyal yardım modülüne geçiş yaparak sosyal hizmet çalışmalarımızda yeni bir adım atmış bulunmaktayız. Profesyonel sistemimiz ve gayretli ekibimizle beraber bölgemizde tespit ettiğimiz bakıma muhtaç, yaşlı, engelli bireylerimize günlük sıcak yemek dağıtımı, ihtiyaç sahibi ailelerimize de ayni/nakdi yardım çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Hiçbir vatandaşımızın çaresizlik içinde olmasını istemiyoruz. Mutlu huzurlu bir Canik, mutlu huzurlu bir Türkiye için insanlarımızın dertlerine deva olmaya, ihtiyaçlarını gidermeye yönelik çalışmalarımız her zaman devam edecek” dedi.

Birlikte destek olalım

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, kurulan sevgi bağının devam etmesi, aynı zamanda yardımlaşma kültürünün gelecek nesillere aktarılması adına gücü yeten herkesi hayır deryasında bir damla olmaya davet etti.

basliksiz-1-031.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.