SANDIKÇI ECZANESİ AÇILDI

SANDIKÇI ECZANESİ AÇILDI

Bafra ilçesinde, MediBafra Hastanesi karşısında hizmet verecek olan Sandıkçı Eczanesi dualar eşliğinde hizmete açıldı.

A+A-

 

SANDIKÇI ECZANESİ BAFRA’NIN 45.ECZANESİ OLDU  


   MediBafra Hastanesi yanında, sahipliğini Eczacı Rukiye Sinem (Özdemir) Sandıkçı’nın yaptığı Sandıkçı Eczanesinin açılış törenine; Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Nafiz Kurt Devlet Hastanesi Başhekimi Davut Çepni, Bafra Ticaret Borsası Başkanı Hayrettin Demircioğlu, Bafra Ziraat Odası Başkanı Sait Karagöl, MHP. Bafra ilçe Başkanı Hüseyin Acar, Bafra Belediyesi eski başkanlarından Hasan Aslan, Okul Müdürleri, İşadamları, doktorlar, mesleki oda temsilcileri, sivil toplum örgütleri, öğretmenler, eczacılar, Sandıkçı ailesi yakınları ve çok sayıda davetli vatandaş katıldı.      


    SANDIKÇI ECZANESİNİN HİZMETE AÇILIŞI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ  


     Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, açılış öncesi yaptığı açıklamada, Bafra ilçesinde hizmete açılan eczanelerin her zaman sevindirici olduğunu söyledi.  


     Sandıkçı ailesinin kendisinin çok yakın aile dostu olduğunu belirten Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, “Ben, bu eczane açılışının öncelikle Sandıkçı ailesine dolayısıyla da Bafra’mıza hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. İnşallah güzel hizmetler yapar. Helalinden bol kazanç sahibi olurlar. Bu dileklerle, duygularla, tekrar hepinizi en içten kalbi duygularımla, selamlıyorum” dedi.   


       Bafra Büyük Cami İmamı Şevki Şahin’in okuduğu duanın ardında açılış kurdelesini Bafra Belediye Başkanı Zihni kesti.  
        Açılış sonrası davetlilere ikramda bulunuldu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.