Samsun’un En Genç Kaymakamı Göreve Başladı

Samsun’un En Genç Kaymakamı Göreve Başladı

Samsun'un Yakakent ilçesine atanan 28 yaşındaki Salih Aydın, Samsun'un en genç kaymakamı olarak görevine başladı.

A+A-

Samsun'un Yakakent ilçesine atanan 28 yaşındaki Salih Aydın, Samsun'un en genç kaymakamı olarak görevine başladı. İçişleri Bakanlığı'nın takdiriyle Kayseri'nin Sarız ilçesindeki görevinden Yakakent’te atanmıştır.

Salih Aydın, 18 Kasım 1995 tarihinde Balıkesir'in Bandırma ilçesinde dünyaya gelmiştir. İlk ve orta öğrenimini Bandırma'da tamamlamış, ardından Ankara, Keçiören'de lise eğitimine devam etmiştir. 2013 yılında Uludağ Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi, İşletme Bölümü'ne girmiş ve 2017 yılında buradan mezun olmuştur. Devlet kariyerine Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Seçim Müdürlüğü'nde başlayan Aydın, 2019 yılında atanmış ve Seçim Müdürü olarak Van, Özalp ilçesinde 3,5 yıl görev yapmıştır. Daha sonra Kırklareli, Demirköy ilçesine atanarak 10 ay boyunca burada görev almıştır.

Kaymakam Salih Aydın, 16 Ekim 2022 tarihinde açılan Kaymakam adaylığı sınavını kazanarak 2 Haziran 2023 tarihinde Çanakkale Kaymakam adayı olarak göreve başlamıştır. Stajını Bayburt'ta tamamlayan Aydın, daha sonra Koordinatör Kaymakam olarak Adıyaman'a daha sonra Kayseri’nin Sarız ilçesinde atanmış burada görev yaparken İçişleri Bakanlığının takdiri ile Samsun’un Yakakent ilçesinde atanarak görevine başlamıştır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum