SAMSUNU BAFRALI ATLETLER TEMSİL EDECEK

SAMSUNU BAFRALI ATLETLER TEMSİL EDECEK

Milli Eğitim Bakanlığı ve Gençlik Spor Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen “Okullar Arası Puanlı Atletizm Grup Birinciliği Yarışmaları”nda Bafralı iki öğrenci grup birincisi oldu.

A+A-

-2 Mayıs tarihlerinde Trabzon Akçaabat Söğütlü Atletizm Parkuru’nda yapılan yarışmalara Bafra Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu’ndan Samsun birincisi ve baraj derecelerini aşarak yıldız kızlar 200 metrede Nejla Koru, minik kızlar 800 metrede Kardelen Demir ve yıldız erkekler 3 bin metrede grup dördüncüsü olan Cankurt Büyük katıldı.
Toplamda 13 takım ve yüzden fazla ferdi sporcunun katıldığı ve Atletizm Federasyonu’nun belirlediği ferdi baraj derecelerini geçenlerin Türkiye finallerine katılma hakkı kazanacağı bu yarışmalarda Bafra Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu öğrencisi yıldız kızlarda Nejla Koru 200 metrede grup birincisi, minik kızlar 800 metrede Kardelen Demir grup birincisi oldu.
Aynı zamanda kategorilerinde final barajını geçen tek sporcular olarak ileri tarihte yapılacak olan Türkiye finallerine katılmaya hak kazandılar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.