Samsunspor’un cezası ertelenmeli

Samsunspor’un cezası ertelenmeli

Samsunspor’un 7 puanını silinmesine tepki gösteren MHP Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, “Türkiye Futbol Federasyonu bu cezayı ertelemelidir” dedi

A+A-

BÖYLE ADALET YOK

Türkiye Futbol Federasyonu’nun mali kriterlere uymadığı için Samsunspor’a 7 puan silme cezası vermesine Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Ömer Süslü tepki gösterdi. Geçen sezonda Samsunspor’un 3 puanının silindiğine dikkat çeken Başkan Süslü, “Dünyada ilk defa lig devam ederken bir takımın 3 puanı silindi. Şimdi ise 7 puan birden silinecek. Böyle bir adalet sistemi dünyanın hiçbir ülkesinde yok” dedi.

 

O CEZA ERTELENMELİ

Samsunspor’un üzerinde oyunlar oynandığına dikkat çeken Başkan Süslü, “Yine dünyada ilk defa play-off finalini seyircisiz cezası alarak taraftarsız oynayan tek takım Samsunspor’dur. Artık yeter diyoruz. Eğer Samsunspor’un puanları silinecekse bu en azından önümüzdeki sezona ertelenmelidir. Bu şehrin kaderiyle kimsenin oynamaya hakkı yok. Büyük fedakarlıklar yapan mevcut yönetimin, futbolcuların, teknik ekibin ve o muhteşem taraftarın emekleriyle kimse oynamamalıdır” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.