SAMSUNSPOR'DA OLAĞAN GENEL KURULUMUZ YAPILDI

SAMSUNSPOR'DA OLAĞAN GENEL KURULUMUZ YAPILDI

Samsunspor Kulübü Derneği Olağan Genel Kurulu, Samsun Büyükşehir Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Salonu’nda yapıldı.

A+A-

Samsunspor Kulübü Derneği Olağan Genel Kurulu, Samsun Büyükşehir Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Salonu’nda yapıldı. Üyelerimizin ve taraftarlarımızın katıldığı genel kurulda Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanımız Yüksel Yıldırım, tek liste girdiği seçimlerde oy birliği ile Samsunspor Kulübü Derneği’ne yeniden başkan seçildi. Başkanımız Yüksel Yıldırım, yoğun iş programları nedeniyle yurtdışında bulunduğu için Olağan Genel Kurul’a katılamadı.

Kurula CHP Samsun Milletvekili Murat Çan, Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy, TFF Bölge Müdürü İbrahim Güven, Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekilimiz ve İcra Kurulu Üyemiz Veysel Bilen, Genel Müdürümüz ve İcra Kurulu Üyemiz Soner Soykan, İcra Kurulu Üyemiz Suat Çakır, eski dönem kulüp başkanlarımız, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, delegeler ve çok sayıda taraftar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından divan heyeti oluşturuldu. Divan heyetine başkan Av. Refik Moral, yardımcılığına Av. Süleyman Serkan Güler, yazmanlığa Av. Ali Serkan Bilgin ve Resul Akçay seçildi.

Daha sonra faaliyet raporu, kesin hesap ve tahmini bütçe raporu, denetleme kurulu raporu, raporların ayrı ayrı müzakeresi ve ibrası, tüzük maddesinde değişiklik okunarak karara bağlandı.

Raporların okunmasının ardından tek aday olan başkanımız Yüksel Yıldırım, delegelerin tamamının oyunu alarak Samsunspor Kulübü’nün yeniden başkanı seçildi.

Raporların okunmasının ardından yönetim kurulu üyeleri hatıra fotoğrafı çekindi.

Başkanımız Yüksel Yıldırım’ın yönetim kurulu listesi şu şekilde:
‘Yüksel Yıldırım, Murat Alanyurt, Ali Asal, Hasan Kaya Aşçı, Fazlıhan Carus, Yaşar Çelik, Zahit Çetin, Alper Abdullah Engiz, Zafer Eroğan, Abdurrahman Güngör, Fatih Hasbal, Serkan Kaya ve Arzu Uslu.’

Bugün yapılan seçimlerimizin hem yeni yönetim kurulumuza hem de Samsunsporumuza hayırlı olmasını temenni ederiz.samsunsporda-olagan-genel-kurulumuz-yapildi-3.jpgsamsunsporda-olagan-genel-kurulumuz-yapildi-2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.