SAMSUNSPOR’DA HOCA ARAYIŞI

SAMSUNSPOR’DA HOCA ARAYIŞI

Samsunspor'un yapılan olağanüstü kongresinde 3. kez başkan seçilen Emin Kar, “Boş durmuyoruz. Görüştüğümüz 4-5 antrenör adayımız var. Bugün-yarın sonuçlanır” dedi.

A+A-

PTT 1. Lig’de mücadele eden Samsunspor, teknik direktör arayışlarına hız verdi. Kırmızı-beyazlı ekibi Spor Toto Süper Lig’e çıkarmak için kolları sıvayan Emin Kar, yapılan olağanüstü kongresi ile birlikte pazartesi günü toplanarak görev dağılımı yapacağını söyledi. Samsunspor Nuri Asan Tesisleri'nde açıklamalarda bulunan Samsunspor Başkanı Emin Kar, “Boş durmuyoruz, görüştüğümüz 4-5 antrenör adayımız var. Bunların içinden en iyilerini seçeceğiz. Kulübümüzü bizim istediğimiz başarılara ulaştırabilecek hocayla beraber en yakın zamanda, bu en yakın zaman bugün de olabilir, yarın da olabilir. Hocamızla anlaştığımız zamanda, onlarla beraber oturup, mukavelelerimizi yapıp, eksiksiz olarak ilk kampımıza katılmak istiyoruz” diye konuştu. 
Geçen sene takımın başına geldiğinde oynayabilecek 1 oyuncunun bulunduğunu dile getiren Emin Kar, “Şuan itibariyle A takımımızda geçmiş sezonda oynayan 12 oyuncumuz var. Oyuncularımızın mukavelesi elimizde ama gelecek hocayla beraber oturup istişare edeceğiz. Kaç oyuncu gerekiyorsa, hangi mevkilere oyuncu gerekiyorsa ona göre bizim oyun disiplinimize uyan, Samsunspor formasına layık olan, futbolcu kardeşlerimizle konuşup yolumuza devam edeceğiz. Biz bu sene gelen hocayla aklımda olanı paylaşıp en azından 2 yıllık 3 yıllık futbolculara imza attırıp, takımı bozmayıp takviye yapacağız” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.