Samsunspor’da Hedef 3’te 3

Samsunspor’da Hedef 3’te 3

Bu akşam evinde Sancaktepe'yi ağırlayacak olan Yılport Samsunspor'da tüm gözler 3 puana çevrilmiş durumda.

A+A-

Rakibini yenmesi halinde bu sezon ilk defa üst üste 3 maç kazanmış olacak olan Kırmızı-Beyazlılarda deneyimli çalıştırıcı İrfan Buz, öğrencilerine yürekten inanırken, zirve takibini sürdürmek istiyor

BU SEZON İLK OLACAK

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta 9 hafta geride kalırken Yılport Samsunspor, bu periyotta 6 galibiyet 3 beraberlik alarak 21 puan topladı. Ligde yoluna namağlup devam eden Kırmızı-Beyazlılar, bu sezon üst üste 3 maç kazanmayı başaramadı. Galibiyet serilerinde 2 maçın ardından yaşadığı beraberlikler sonucu sekte yaşayan Samsunspor, yarın Sancaktepe'yi mağlup etmesi halinde bu sezon ilk defa 3 maç üst üste kazanmış olacak.

BUZ YÜREKTEN İNANIYOR

Takımın kazanma alışkanlığı edinmesini ve zorlu lig maratonunda daima şampiyonluk mücadelesi vermesini amaçlayan Teknik Direktör İrfan Buz ise Sancaktepe maçı öncesinde öğrencilerine yürekten inanıyor. Mücadele ettikleri her maçı kazanmak isteyen deneyimli çalıştırıcı, bu akşam hem 3 puanın sahibi olmak, hem de son dönemde takımda yaşananların ardından oluşan olumsuz havayı dağıtmak istiyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.