SAMSUNSPORDA GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

SAMSUNSPOR'DA GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

Samsunspor'un yeni yönetimi Emin Kar başkanlığında ilk toplantısını yaptı.

A+A-

Nuri Asan Tesisleri'nde gerçekleşen toplantı yaklaşık 4 saat sürdü. Toplantıya Başkan Emin Kar, Recep Hun, Nihat Soğuk, Mehmet Bank, Erdem Eynel, İbrahim İnan, Muammer Göksel, Cengiz Engin, Hakan Akyüz, Erol Aslan katıldı. Şehir dışında olan diğer yöneticiler mazeret bildirerek toplantıya katılamadı. Toplantıda ilk olarak görev dağılımı gerçekleşti.Yapılan görüşmeler soncunda görev dağılımı şöyle oluştu:
Basın sözcülüğü Başkan Emin Kar'a bağlanırken diğer görev dağılımı şu şekilde oluştu: 
"İkinci Başkan ve Mali İşler Sorumlusu Recep Hun, İkinci Başkan Selahattin Süleymanoğlu, Genel Sekreter İbrahim İnan, İdari İşlerden sorumlu Asbaşkan Erdem Eynel, Futbol Şube Sorumlusu Nihat Soğuk ve Duran Yaşar Cengiz, Altyapı Sorumlusu Mehmet Bank ve Hakan Akyüz, Taraftardan Sorumlu Tayfun Yüce ve Nilşah Alptekin, Halkla İlişkiler Oğuzhan Serinkaya ve Muammer Göksel, Stadyum Sorumlusu Erol Aslan, Tesisler Sorumlusu Cengiz Engin."
Öte yandan, yönetim kurulu Teknik Direktör konusunu da masaya yatırdı. Uzun süren görüşmelerin ardından Teknik direktör ile ilgili çıkan ortak karar gereği yetki Başkan Emin Kar'a verildi. Pazartesi günü Ankara'da gerçekleşecek olan TFF Mali Kongresi'ne katılacak olan Başkan Emin Kar, çıkan karar Teknik Direktör Hüseyin Kalpar ile bir araya gelecek. Bu görüşmenin ardından kamuoyuna geniş kapsamlı bilgi verileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.