SAMSUNSPOR'DA ADANA DEMİRSPOR MESAİSİ BAŞLADI

SAMSUNSPOR'DA ADANA DEMİRSPOR MESAİSİ BAŞLADI

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor ligin ikinci haftasında kendi evinde karşılaşacağı Adana Demirspor maçı hazırlıklarına başladı.

A+A-

Teknik direktör Ümit Özat yönetiminde Nuri Asan Tesisleri'nde yapılan ilk idmanda kırmızı-beyazlı oyuncuların neşeli oldukları gözlerden kaçmadı.
Düz koşu ile başlayan idman daha sonra 5’e 2 top çalışması, ardından iki takım halinde yarı sahada tek kale hücum çalışması yaptı.
İdman öncesi Altınordu maçını değerlendiren Samsunspor Teknik Direktörü Ümit Özat, “İlk maçlar zor derler ama her maçın kendine göre bir zorluğu vardır. Bu maçın zorluğu ise yıllardır bir arada oynayan bir takıma karşı oynadık. Asıl oynanması gerektiği gibi oynadık. Rakibin pozisyona girmiş olduğu anlar, ya bizim bireysel hatalarımız ya da pozisyon hatalarımızdan kaynaklandı. Bireysel hataya çözüm bulamazsınız ama pozisyon hatalarını ise 20 günlük bir takımın pozisyon hatası yapması gayet doğaldır. Altınordu gibi bir takıma 4 gol atıp, en az da o kadar gol kaçırmak az bir şey olmasa gerek. Biz böyle maçlarda galibiyette bir gün seviniyor ve mağlubiyette de bir gün üzüleceğiz. Çünkü önümüzde yeni maçlar var. Onları düşünmemiz gerekiyor. Takım olma yolunda eksikliklerimiz var. Ben daha beraber ve daha kompakt oynamayı becerebilen bir takım istiyorum. 20-25 günlük periyotta yapabileceğimizin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bugünden itibaren kaldığımız yerden devam edip, Adana Demirspor maçına hazırlanacağız” dedi.
İdmanın ardından Samsunsporlu taraftarlar Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Metin Ateş'e atkı hediye ettiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.