SAMSUNSPOR’DA 3 PUAN HESAPLARI

SAMSUNSPOR’DA 3 PUAN HESAPLARI

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, hafta sonu evinde karşılaşacakları Kartalspor maçı hazırlıklarını günde yapılan tek idmanla sürdürüyor.

A+A-

Nuri Asan Tesisleri’nde teknik direktör Besim Durmuş önderliğinde yapılan idmanda oyuncuların moralli ve neşeli oldukları gözlendi.
Hafta sonu oynanacak olan Kartalspor maçında kazanmak istediklerini belirten teknik direktör Besim Durmuş, “Geçen hafta seyircimizin önünde kazandığımız 3 puanı hem olumlu futbolla hem de seyircimizin sayesinde çok güzel futbol muhabbeti yaşadık. Oyuncularım da buna katkı sağladı. İhtiyacımız olan 3 puanı da aldık. Bizim için her hafta kendi içinde ayrı bir önem taşıyor. Bu haftada 3 puanı almak istiyoruz. İlk yarıdan kayıplarımız var. Biz 17 tane final maçı oynayacağız. Geçen haftanın önem kazanması için bu hafta oynayacağımız Kartalspor maçını da kazanmak istiyoruz. Hem iyi oynayacağız hem de seyircimizin coşkusunu da arkamıza alarak inşallah Kartalspor’u buradan puansız göndereceğiz. Moralli ve istekli yapımız var. Herhangi bir sıkıntımız yok. Hafta sonu ihtiyacımız olan 3 puanı alarak daha da çok moral kazanmak istiyoruz. Samsunspor’un 3 puanlara ihtiyacı var ve bunu kazanacak yapımızda var” dedi.
Hafta içersinde Kartalspor’daki teknik direktör değişikliğinin kendileri için avantaj ya da dezavantaj olmayacağını ifade eden Durmuş, “Kartalspor güçlü bir camiadır. Kendi içlerinde bir sorun var ve bir çıkış arıyorlar. Teknik direktör değişiklikleri olmuş. Teknik direktör değişiklikleri müsabakalara bazen olumlu bazen de olumsuz yansıyor. Ama biz maça kendi açımızdan bakıyoruz. Bugünkü bizim enerjimiz maçı kazanmamıza yeterli. Kartalspor’da teknik direktör değişikliğini avantaj ya da dezavantaj olarak düşünmüyorum. Bizim ne yapacağımız önemli. İstediğimizi sahaya yansıtırsak maçı kazanacağımıza yüzde 100 inanıyorum” diye konuştu.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.