Başkan Kılıç’tan Vatandaşlara Aşure İkramı

Başkan Kılıç’tan Vatandaşlara Aşure İkramı

Bafra Belediyesi tarafından Hicri yılın ilk ayı olan Muharrem ayı münasebetiyle 3 farklı noktada vatandaşlara aşure ikramı yapıldı.

A+A-

Bafra Belediyesi tarafından Hicri yılın ilk ayı olan Muharrem ayı münasebetiyle 3 farklı noktada vatandaşlara aşure ikramı yapıldı.

Bolluğun, bereketin, paylaşmanın, birlik ve beraberliğin simgesi olan Muharrem ayı vesilesiyle Alaçam Caddesinde, Atatürk Bulvarında ve Kemalpaşa ile Gazipaşa mahalle sınırları içerisinde bulunan Yeni Pazar Yeri’nde eş zamanlı olarak aşure dağıtımı gerçekleştirildi.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Atatürk Bulvarı’nda kurulan stantta Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde Belediye Aşevi’nde titizlikle hazırlanan aşureleri vatandaşlara ikram etti.

Vatandaşların muharrem ayını tebrik eden Başkan Kılıç, “Muharrem ayının 10. günü “aşûrâ” olarak isimlendirilir. Bu mübarek ayın gelişi ile aşevimizde titizlikle hazırlanan aşurelerimizi vatandaşlarımıza ikram ettik. Muharrem ayının ilçemize, ülkemize ve tüm İslam dünyasına bolluk, bereket ve hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Rabbim niyetlerimizi kabul; birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” dedi.

Paylaşmanın ve kaynaşmanın ruhu içerisinde dağıtılan aşureleri afiyetle yiyen vatandaşlar bu lezzetli ikramdan dolayı Bafra Belediyesi’ne ve Başkan Hamit Kılıç’a teşekkür etti.

Aşure dağıtımına AK Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz, Belediye Meclis üyeleri Nazife Soruklu, Ali Oğuz, Erkan Mustafa Tokur, Doğan Önder ve Ali Kocabaş katıldı.

1-20240718151554.jpg2-20240718151554.jpg3-20240718151554.jpg4-722.jpg5-497.jpg6-360.jpg7-257.jpg

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.