Samsunspor ortak değerimiz

Samsunspor ortak değerimiz

Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, Geçmişten Günümüze Samsunspor kitabını bastıran ve anıt projesini ortaya koyan Canik Belediye Başkanı Osman Genç'i ziyaret etti. Genç ve Uyanık, Samsunspor’un şehrin markası ve ortak değeri olduğunu söyledi.

A+A-

Samsunspor'un geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Olağanüstü Genel Kurulu'nda 13 yıl aradan sonra yeniden Başkan seçilen İsmail Uyanık ile yönetim kurulu üyeleri, Canik Belediye Başkanı Osman Genç'i ziyaret etti. İsmail Uyanık ve yönetimiyle Samsun ve Samsunspor üzerine derin bir sohbet gerçekleştiren Başkan Genç, "İnanıyorum ki hem Samsun hem de Samsunspor için yarınlar bugünlerden çok daha iyi olacaktır" diyerek, Uyanık ve ekibine yeni görevinde başarı diledi.

 

DESTEĞİMİZ SÜRECEK

Canik Belediyesi olarak bugüne kadar şehrin markası ve değeri olan Samsunspor için önemli katkılar sunduklarını belirten Başkan Genç, "Daha önce Adnan Menderes Demokrasi Meydanı'ndaki kapalı otoparkımızı Samsunspor'umuza tahsis ederek, şehrimize bir mesaj vermek ve kulübümüze destek ateşini yakmak istedik. Bunun yanında bu şehrin çocuklarının Samsunsporlu olması ve gelecek neslin şehrinin takımının şanlı tarihini öğrenmesi açısından çok önemli gördüğüm Geçmişten Günümüze Samsunspor kitabını çıkardık. Yine Samsunspor Anıtı projesini ortaya koyduk. İnşallah bundan sonra da şehrimizin en önemli markası olan Samsunspor'a desteğimiz sürecek" dedi.

 

UYANIK SAMSUNSPOR KİTABINI ÖVDÜ

Amaçlarının Samsunspor'u yeniden eski günleri kavuşturmak olduğunu ifade eden Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık da, Canik Belediyesi tarafından bastırılan "Geçmişten Günümüze Samsunspor" kitabını överek, gençlere Samsunspor sevgisini aşılamak açısından önemli gördüğü kitap projesini hayata geçiren Başkan Genç'e teşekkür etti. Ziyaretin sonunda Başkan Genç, Başkan İsmail Uyanık'a Geçmişten Günümüze Samsunspor kitabı ve seramikten Osmanlı kaftanı hediye etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.