SAMSUNSPOR, MANİSA GALİBİYETİYLE ZİRVEDEKİ YERİNİ SAĞLAMLAŞTIRDI

SAMSUNSPOR, MANİSA GALİBİYETİYLE ZİRVEDEKİ YERİNİ SAĞLAMLAŞTIRDI

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Manisa deplasmanında mücadele eden Samsunspor’u yalnız bırakmadı.

A+A-

Sabah saatlerinde Manisa’ya giden Karaaslan, Mümin Özkasap Spor Tesisleri’nde tribündeki yerini alarak, karşılaşmayı AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ile birlikte izledi.

Karaslan, Samsunspor’un 3-1’lik galibiyetiyle ilgili; “55 puanla liderlik koltuğunda bulunan Samsunspor, TFF 2. Lig Beyaz Grup 23. Haftası’nda Manisa deplasmanındaki galibiyetiyle puanını 58’e çıkararak ligde mücadelesini sağlam adımlarla sürdürdüğünü gösterdi. Gerek Samsun’daki hemşehrilerin galibiyet beklentisi gerekse takıma destek olmak için gelen taraftarların coşkusu takımın sahadaki mücadelesine yansıdı. Doksan dakika boyunca keyifli bir futbol izledik.” dedi.

“Manisa FK’nın, ligde ikinci sırada yer alarak şampiyonluk iddiasını sürdürüyor olması bu maçı daha önemli hale getirdi ve sahada kıyasıya bir mücadele ortaya konuldu.” diyen Karaaslan, “Samsunspor’un etkili bir futbol sergileyerek bu karşılaşmadan 3 puanla çıkmış olması, önümüzdeki maçlar açısından da önemli. Samsunspor zirve yürüyüşünü kararlılıkla sürdürüyor.  Bu galibiyetle şampiyonluk yolunda önemli bir eşiği daha geçtik. Yüksek moral düzeyi ve inançla bundan sonraki karşılaşmalarda da takımın lider olarak sürdürdüğü mücadeleyi şampiyonlukla taçlandırarak bir üst lige çıkacağına, renklerine gönül veren tüm taraftarlarına ve şehrine büyük bir gurur yaşatacağına gönülden inanıyorum. Bu kritik eşikte biz de Manisa’ya gelerek Samsunspor'un yanında olduk ve 3 gollü galibiyetle maç sonunda hep beraber büyük mutluluk yaşadık.” dedi.

Karaaslan, ev sahipliği dolayısıyla Manisa FK’ya ve Manisalılara teşekkür ederek, “İki kardeş şehir olan Samsun ve Manisa bugün futbolda da dostluk ve spor ahlakının olmazsa olmazı centilmenlik örneği gösterdi. İki takım taraftarı, bu heyecanı birlikte yaşadı." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.