Samsunspor İzmir'e hareket etti

Samsunspor Süper Lige çıkmak için Salı günü saat 18.00'da altınordu ile kozlarını paylaşacak. Samsun'da yapılan son idmandan sonra kafile İzmir'e hareket etti.

A+A-

Takımımız Salı günü deplasmanda karşılaşacağı Altınordu maçı için bugün havayolu ile İstanbul’a oradan da İzmir'e hareket etti. Yarın İzmir'de antrenman yapacak olan takımımız Salı günü saat 18.00’da Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu’nda Altınordu ile karşılaşacak.

21 kişilik kadroda şu isimler yer aldı: Nurullah Aslan, Furkan Köse, Ahmet Altın, Veli Çetin, Yalçın Kılınç, Kevin Boli, Erkam Reşmen, Erhan Kartal, Mücahit Albayrak, Gökhan Alsan, Ferhat Çulçuoğlu, Oğuz Gürbulak, Vukan Savicevic, Brice Dja Djedje, Guido Koçer, Gökhan Karadeniz, Yasin Öztekin, Jugurtha Hamroun, Mathias Coureur, Nadir Çitfçi ve Emirhan Koca.

Dünkü idmanda dizine aldığı darbe nedeniyle ağrıları yoğunlaşan İlyas Kubilay Yavuz tedbir amaçlı olarak maç kadrosuna dahil edilmedi. Oyuncunun Altınordu ile oynayacağımız Play-Off rövanş mücadelesine yetiştirmek için tedavisine ivedilikle başlandı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.