SAMSUNSPOR – İŞ BANKASI İŞBİRLİĞİ

SAMSUNSPOR – İŞ BANKASI İŞBİRLİĞİ

Samsunspor İş Bankası ile 2003 yılından itibaren sürdürdüğü işbirliğine bugün bir yenisini ekledi. Maximum Samsunspor Kart yeni görseli ile taraftarlarımızın beğenisine sunuldu.

A+A-

Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş. Genel Müdürümüz Soner Soykan ile Satış ve Pazarlama Müdürü Tuğba Kocaeli’nin ev sahipliğinde Nuri Asan Tesisleri’nde gerçekleştirilen imza törenine Bölge Satış Müdürü Gökhan Kahraman, Samsun Şube Müdürü Fatih Güven, İş Bankası Bölge Satış Müdür Yardımcıları Erkan Bozkurt ve Cem Ertan Duran ile Samsun Şubesi Portföy Yöneticisi Burcu Bozkurt katıldı.
Törenin ardından açıklama yapan Genel Müdürümüz Soner Soykan, işbirliğinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Soner Soykan, “Yenilenen kartımızla ve yeni takımımızla yeni sezona güçlü bir işbirliği ile başlıyoruz. Taraftarımızı da bu işbirliğinin içerisine bekliyoruz” dedi.
İş Bankası Bölge Satış Müdürü Gökhan Kahraman ise, takımımıza yeni sezonda başarılar dileyerek, taraftarlardan Maximum Samsunspor Kart sahibi olarak takımlarına destek olabileceklerini ifade etti.
Maximum Samsunspor Kart tüm Maximum Kart özelliklere sahip olup,  Maximum Kart'a sunulan tüm ayrıcalıklardan Maximum Samsunspor Kart sahipleri de aynı şekilde faydalanabiliyor. Maximum Samsunspor Kart'a, İş Bankası Şubelerine başvurarak ya da ‘SAMS’ boşluk TC Kimlik Numaranızı yazıp 4402'ye kısa mesaj göndererek kolayca sahip olunabiliyor

samsunspor-is-bankasi-isbirligi-1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.