Samsunspor İkinci Yarıya Hazırım Dedi

Samsunspor İkinci Yarıya Hazırım Dedi

Antalya’da ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren Samsunspor, Vanspor Futbol Kulübü ile oynadığı karşılaşmayı 2-1 kazandı.

A+A-

Takımımız, Antalya’da ikinci ve son hazırlık maçını TFF 2. Lig ekiplerinden Vanspor Futbol Kulübü ile yaptı. Kaldığı otelin tesislerinde oynanan karşılaşmaya takımımız, Nurullah Aslan, Ramazan Çevik, Erkam Reşmen, Recep Burak Yılmaz, Gökhan Meral, Guido Koçer, Ferhat Çulcuoğlu, Oğuz Gürbulak, Bahattin Köse, İlyas Kubilay Yavuz ve Atabey Çiçek onbiri ile çıktı. Vanspor Futbol Kulübü ise Salih Şenbaş, Tarık Mayhoş, Cenk Kaplan, Nuri Terliksiz, Barış Gök, Barış Sağır, Oktay Aydın, Tunç Burak Behram, Koray Er, Serdar Cansu ve Batuhan Er onbiri ile sahada yer aldı.

İlk yarıyı takımımız 32’nci dakikada Guido Koçer ve 45+2’nci dakikada penaltıdan İlyas Kubilay Yavuz’un golüyle 2-1 önde kapattı. Vanspor Futbol Kulübü’nün golünü ise 30’uncu dakikada Tunç Murat Behram kaydetti. Karşılaşmanın ikinci yarısına Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam 1 oyuncu değişikliği ile başladı. 46’ncı dakikada Bahattin Köse’nin yerine Halil İbrahim Çolak oyuna dahil oldu. ilerleyen dakikalarda ise Ahmethan Köse, Enes İslam İlkin, Polat Yaldır, Necmican Cebeci ve Özcan Delibaş forma şansı buldu.

İkinci yarıda da karşılıklı ataklar sonuç vermeyince maç 2-1 takımımızın üstünlüğü ile sonuçlandı. Karşılaşmanın ardından Antalya'daki kamp programını tamamlayan takımımız, yarın 13.20'de havayolu ile Samsun'a gelecek.

Karşılaşmayı Genel Menajerimiz Mustafa Aztopal ve Teknik Menajerimiz Yücel Uyar da izledi. 

samsunspor-ikinci-yariya-hazirim-dedi1.jpgsamsunspor-ikinci-yariya-hazirim-dedi3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.