Samsunspor Futbol Akademisi'nden Emre Köroğlu'na Milli Takım Daveti Geldi

Samsunspor Futbol Akademisi'nden Emre Köroğlu'na Milli Takım Daveti Geldi

Türk futbolunun köklü kulüplerinden Yılport Samsunspor'un alt yapısında yetişen genç yetenekler, milli takım kapısını aralıyor.

A+A-

Türk futbolunun köklü kulüplerinden Yılport Samsunspor'un alt yapısında yetişen genç yetenekler, milli takım kapısını aralıyor. Bu kapsamda, Samsunspor Futbol Akademisi'nin orta saha mevkiinde görev yapan başarılı oyunculardan biri olan Emre Köroğlu, Türkiye U18 Milli Takımı'nın Hırvatistan'da düzenlenecek olan Dostluk Turnuvası için aday kadrosuna davet edildi.

Samsunspor'un altyapıdaki güçlü yapısı ve yetenekli oyuncu havuzu, milli takım teknik heyetinin dikkatini çekmeye devam ediyor. Emre Köroğlu'nun milli takım aday kadrosuna dahil edilmesi, Samsunspor'un genç yeteneklerinin ulusal düzeyde de tanınmasını sağlıyor.

Yılport Samsunspor'un altyapıdan yetiştirdiği oyuncuların milli takımlara çağrılması, kulübün gelecekteki başarıları için umut veriyor. Emre Köroğlu'nun milli formayı giymesi, Samsunspor camiasını gururlandırırken, genç oyuncunun başarılı performansıyla milli takıma katkı sağlaması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler