SAMSUNSPOR DURMUŞ’A EMANET

SAMSUNSPOR DURMUŞ’A EMANET

Teknik direktör Erhan Altın ile dün yollarını ayıran PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, bugün en son Kartalspor’da teknik direktörlük görevinde bulunan Besim Durmuş ile anlaştı.

A+A-

Samsunspor, teknik direktörlük görevine getirdiği Besim Durmuş ile 1.5 yıllık kontrat imzaladı. Nuri Asan Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde konuşan Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar, “Dün bildiğiniz gibi Erhan hocamız ile yollarımızı ayırdık. Bugün de yeni bir gün. Besim hocamız ile beraber toplandık. Besim hoca hepinizin yakından tanıdığı, benim de kısa bir süre olsa bile takım arkadaşım ve beraber futbol oynadığımız bir arkadaşımız. Daha önce Samsunspor’da da görev yapmış. Ondan sonra İstanbul’daki Kartal ve Kasımpaşa’da teknik direktörlük hayatını sürdürüp şampiyonluk yaşamış bir arkadaşımız. İçimizden birisidir. Bizim yetiştirdiğimiz, bizim kulübümüzün hem değerli hem oyuncusu, teknik direktörü olarak bugün onunla birlikte hiçbir karşılık beklemeksizin, kısa süreli bir konuşmamızın ardından kendisinin çok heyecanlı ve iştahlı olduğunu gördük. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

DURMUŞ: “BEKLENTİLERE CEVAP VERECEĞİZ”
Samsunspor’un kendisi için çok önemli bir camia olduğunu belirten teknik direktör Besim Durmuş, “Burada çok küçük yaşlarda alt yapılarda futbol oynayarak 17 yaşında Samsunspor’un içinde şampiyonluk yaşamış birisi olarak başkanımız ile birlikte futbol oynadık. Futbol oynadıktan sonra alt yapıda ve daha sonra A takımda antrenörlük görevlerinde bulundum. Burada bulunmaktan inanılmaz derecede gurur duyuyorum. Burası çok büyük bir camia, bizim sevdamız, biz buraya ait insanlarız. Genç dinamik bir takımımız var. Erhan hocamız mücadele yapısı yüksek, seyredenlere keyif veren bir ekip oluşturdu. Fakat talihsiz sonuçlarla galip gelemedi. Kötü giden bir şey yok. Takımımız iyi mücadele ediyor. Ben Erhan hocaya da emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu yapının içinde oyuncu gurubumuz ve teknik ekip arkadaşlarımız ile birlikte inşallah Samsunspor’un içindeki yapıyı puan ve puanlara dönüştürerek en kısa sürede herkesin beklediği ve hayal ettiği mutlu bir ortam hazırlamak istiyoruz. İnşallah varımızı yoğumuzu başkanımız ve yönetim kurulumuzla, sahadaki sporcu kardeşlerimiz ile çok daha güzel günleri, insanların zevk alacağı, beklentilerine cevap vereceği günleri yakalayacağımızı yüzde 100 umut ediyorum” diye konuştu. 
“Buraya başarılı olmak, kendimizi ifade etmek, tekrar kendimizi ispatlamak için ilk günkü minik takımda futbol oynadığımız, A takımda şampiyonluk yaşadığımız, antrenör olarak girdiğim ve yardımcı antrenör olarak da A takımda çalıştığım dönemlerdeki aynı heyecanı, aynı hissiyatı ve düşünceyi taşıyorum” ifadelerini kullanan Durmuş sözlerine şöyle devam etti: “O yüzden heyecanım çok fazla. Bana ve ekibime bu fırsatı veren başta başkanımız Emin Kar olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. İnşallah Samsunspor bundan sonra kendini daha iyi ifade edeceğini, bundan sonra çıkarsız, menfaatsiz hizmet eden insanlarla birlikte onun karşılığını sahada oyuncu gurubumuzla beraber açığa çıkartmak için gecemizi gündüzümüzü harcayacağız. Sahada bu zamana kadar çok koşan, iyi niyetle mücadele eden futbolcu grubumuzu daha iyi organize ederek, en azından alın terlerini puan ve puanlara dönüştürme amacında inşallah mesafe kat edeceğimizi, daha güzel günleri yakalayacağımızı ümit ediyorum.”

ŞENGÜN: “HOCAMIZIN ALACAĞI HER KARARDA DESTEK OLACAĞIZ”
Besim Durmuş’un kararlarında destek vereceklerini ifade eden Samsunspor Genel Koordinatörü Hasan Şengün ise, “Besim hocamızın bizimle birlikte olmasından dolayı mutluluk duyuyoruz. Hocamız tam yetkilidir. Kendisinin alacağı her türlü kararlarda ona tam anlamıyla destek olacağımızı ve kulübün başarı olması ve kendisinin başarılı olması adına bir Samsun çocuğu olarak da başarılı olması adına biz elimizden geleni yapacağız. Hocamızla 1.5 yıllık kontratımız olacak. Ben başarılı olacağımızı umut ediyorum” şeklinde konuştu. 
Konuşmaların ardından Besim Durmuş’un ekibi olan kaleci antrenörü Mehmet Bayraktar, altyapı antrenörü Osman Zeki Korkmaz ve yardımcı antrenör Sabri Şensoylu basına tanıtıldı. Tanıtımın ardından da Samsunspor Besim Durmuş ile 1.5 yıllığına kontrat imzalandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.