Samsunspor Derneği Açıldı

Samsunspor Derneği Açıldı

Samsunspor Genel Menajeri Mustafa Aztopal, Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam ve futbolcularımız Üniversiteli Samsunsporlular Derneği’nin (ÜSD) açılışına katıldı.

A+A-

İlkadım ilçesi Kılıçdede Mahallesi’nde Samsunspor’un taraftar gruplarından biri olan Forza Samsun’un üniversite yapılanması Üniversiteli Samsunlular Derneği’nin açılışına Genel Menajerimiz Mustafa Aztopal, Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam, Kulüp Müdürümüz Soner Soykan, futbolcularımız Burak Çalık, İbrahim Halil Çolak, Nurullah Aslan, Recep Burak Yılmaz, Yalçın Kılınç ve Atabey Çiçek de katıldı.
Açılış öncesi konuşan Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam, “Samsunspor’un en önemli destekçilerinden Forza Samsun ve Üniversiteli Samsunsporlular Derneği’nin açılışı için toplandık. Çok güzel bir birliktelik oluştu. Bugünkü açılışla birlikte Perşembe günü de Manisa’ya yola çıkacağız. Manisa’dan alacağımız güzel bir sonuçla Samsun’a dönüp, 2’nci bölüm kutlamayı da burada yapmak istiyoruz. Samsunspor çok güzel bir derneğe daha kavuştu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.
Üniversiteli Samsunsporlular Derneği Başkanı Eren Yılmaz ise, Forsa Samsun ve Üniversiteli Samsunsporlular Derneği’nin tribün kültürü ve Samsunsporluluk ruhunun geliştirilmesi için faaliyetler yürüteceklerini belirtti.
Konuşmaların ardından bando eşliğinde derneğin açılış kurdelesini Genel Menajerimiz Mustafa Aztopal, Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam ve futbolcularımız kesti. 

samsunspor-dernegi-acildi.jpgsamsunspor-dernegi-acildi2.jpgsamsunspor-dernegi-acildi5.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.