SAMSUNSPOR, BOLUSPOR MAÇINA HAZIR

SAMSUNSPOR, BOLUSPOR MAÇINA HAZIR

Pazar günü deplasmanda Boluspor ile karşılaşacak olan Samsunspor, son idmanını konakladığı Koru Otel'in sahasında yaptı.

A+A-

Akşam saat 17.00'de Teknik Direktör Hüseyin Kalpar yönetiminde yapılan idman düz koşu ile başladı. Ardından ısınma hareketlerine geçildi. Yaklaşık yarım saat süren 5'e 2 orta oyunu sonrası idman Teknik Direktör Hüseyin Kalpar'ın bizzat yaptırdığı kondisyon çalışması ile son buldu.
Kalecilerin ayrı çalıştığı idmanda oyuncuların ve teknik ekibin neşeli olması dikkatlerden kaçmadı.
Maç öncesi değerlendirmelerde bulunan Hüseyin Kalpar, "Hazırlıklarımız tamam. Sadece maçı düşünüyoruz" dedi.
Futbol Şube Sorumlusu ve kafile başkanı Nihat Soğuk ise, "Takım içinde arkadaşlık ve çalışma azmi son derece üst seviyede. Camia olarak birlik ve beraberlik içindeyiz. Tabii ki zor bir deplasman ama biz de iyi bir takımız ve kazanmaktan başka bir şey düşünmüyoruz. Futbolcu ve teknik ekibimize güveniyoruz" diye konuştu.
Bu arada, kaleci antrenörü Erdoğan Özdoğan kaleciler Soner, Atilla ve Hasan Hüseyin'in form düzeyinin en üst seviyede olduğunu söyledi.

KAPTAN ADNAN VE ERDOĞAN HOCAYA SÜRPRİZ YAŞ GÜNÜ
Samsunspor'un kaptanı Adnan Güngör 33 ve Kaleci antrenörü Erdoğan Özdoğan ise 49 yaşına girdi. Teknik ekip ve futbolcular akşam yemeğinden sonra kaptan Adnan Güngör ve kaleci antrenörü Erdoğan Özdoğan'a sürpriz yaş günü hazırladı. Yemek sonrası kırmızı-beyaz renkli dev yaş pastayı Adnan ve Erdoğan Özdoğan alkışlar arasında keserek mutluluklarını arkadaşlarıyla paylaştı.
Futbol Şube Sorumlusu Nihat Soğuk, Teknik Direktör Hüseyin Kalpar ve futbolcular Adnan Güngör ve Erdoğan Özdoğan'ı kutlayarak ‘mutlu yıllar’ dilediler. Bu arada, kaptan ve Erdoğan hoca birbirlerine pasta ikramı yapmayı da ihmal etmediler.

MAÇ 20.00’DE
Boluspor ile yapılacak olan karşılaşma yarın saat 20.00'de başlayacak ve maçı TRT 3 canlı olarak yayınlayacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.