Samsunlular Tek Çatı Altında Toplandı

Samsunlular Tek Çatı Altında Toplandı

ürkiye deki tüm Samsunlu hemşehrilerin bir çatı altında toplama çalışmalarına dair heyecan yaratan proje müjdesi başkent Ankara da verildi.

A+A-

THOF Cafe'nin açılış töreninden sonra yapılan ve yaklaşık iki saat süren yemekli karar toplantısına katılım bir hayli fazlaydı.

2017 yılında Ankara'da kurulan Türkiye Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Platformu, ASİYAD'ta yapılan yönetim kurulu toplantısında alınan kararla, 2 yıllığına İstanbul'da yaşatmak ve geliştirmek amacıyla, İstanbul'da Samsunlu Sivil Toplum kuruluşlarına verdiği emekle tanınan, Astaş Holding H.Kaya Aşcı seçildi.

H.Kaya Aşcı yaptığı konuşmada,’’ 2017 yılında Ankara'da kurulan Türkiye Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Platformu alınan kararla 2 yıllığına İstanbul'da yaşatmak ve geliştirmek amacıyla Türkiye Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Platformu yönetim kurulunun teveccühü ile şahsımı dönem başkanı olarak seçmişlerdir.

30 Kasım 2019 Cumartesi günü ise İstanbul’da yemekli bir toplantı düzenliyoruz. Buradan ben hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Daha önceleri sivil toplum kuruluşlarında 12 yıllık başkanlık yaptım, hiçbir zaman Samsunluların başını öne eğdirmedim. Ve bundan sonra da eğdirmeyeceğime söz veriyorum.

Hep beraber çok güzel günlerimiz geçti. Feshaneler yaptık. 25.000 kişi Sinan Erdem Spor Salonunda buluştuk. Bir Samsun Sevdalısı olarak hayallerimden biriside tüm Samsunluların buluştuğu Yenikapı’da Feshane’de Samsun Günleri şöleni düşüncesidir. Hepinize en kalbi şükranlarımı sunmak istiyorum.’’dedi.

Ak Parti Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı, Türkiye Noterler Birliği Başkanı Dursun Cin , Bursa Samsun Dernekler Federasyonu (SAMDEF) Genel Başkanı Savaş Otruş yaptıkları konuşmada Türkiye Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Platformu Genel Başkanlığına seçilen ASTAŞ HOLDİNG H.Kaya Aşcı’ya hayırlı olsun dileklerini ilettikten sonra birlik ve beraberlik dolu sözlerle konuşmalarını tamamladılar.

Yapılan toplantıya İstanbul’da, Bursa’da, Ankara’da , Tekirdağ’da ve tüm Türkiye’de bulunan Samsun’u temsil eden Dernek Federasyon Başkanları ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.

samsunlular-tek-cati-altinda-toplandi.jpgkaya-asci-samsunlular-birlik-baskani-oldu-2.jpgkaya-asci-samsunlular-birlik-baskani-oldu-3.jpgkaya-asci-samsunlular-birlik-baskani-oldu-5.jpgkaya-asci-samsunlular-birlik-baskani-oldu-6.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.